Liepos 22 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" nuo šiol siūlys sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

14.00 "Milan" vadovai nusprendė įsigyti 19-metį "Sao Paulo" saugą Casemiro. ("Corriere dello Sport")

"Udinese" už 8 milijonus eurų turėtų įsigyti Londono "Tottenham" priklausantį Giovani Dos Santosą. ("Gazzetta dello Sport")

"Blackpool" už neskelbiamą sumą įsigijo 33 metų "Birmingham" saugą Barry Fergusoną. (Oficialu)

"Paris Saint Germain" akiratyje atsidūrė "Fiorentina" vartininkas Sebastienas Frey'us. ("Gazzetta dello Sport")

10.00 "Man City" puolėjas Carlosas Tevezas pastebėtas besikalbantis su Milano "Inter" techniniu direktoriumi Marco Branca, todėl kyla kalbos, jog argentinietis gali keltis į Italiją. ("daily Mirror")

Londono "Chelsea" teiks paskutinį 40 milijonų eurų vertės pasiūlymą Londono "Tottenham" už Luką Modričių. ("Footy Bunker")

Alberto Aquilani agentas Franco Zavaglia tikina, kad saugas grįš į "Liverpool" komandą, nes yra pasirengęs žaisti Anglijos čempionate. ("Radio Mana Mana")

Anot Brazilijos spaudos, 33 metų gynėjas Lucio sutiko pratęsti sutartį su Milano "Inter" iki 2014 metų. ("Fcinternwes.it")

Liverpulio "Everton" parduos Philą Jagielką tik jei Londono "Arsenal" pasiūlys bent 20 milijonų eurų. ("Metro")

"Man Utd" tikisi nugvelbti "Santos" saugą Paulo Ganso iš "Milan" panosės. ("Talksport")

"Liverpool" kairiojo krašto gynėjo pozicijoje gali atsidurti "Hamburg" atstovaujantis ir 12 milijonų eurų vertinamas Marcellis Jansenas arba 20 milijonų eurų kainuosiantis "Porto" atstovas Alvaro Pereira. ("Daily Mail")

"Chelsea" gretas turėtų papildyti "Barcelona" atraminis saugas Oriolas Romeu. 19-metis futbolininkas kainuos 5 milijonus eurų. ("Independent")

28 metų saugas Gianni Munari paliko "Palermo" ir pasirašė trejų metų sutartį su "Fiorentina". (Oficialu)

Artimiausiu metu 22 metų saugas Distelis Zola paliks "Monaco" ir sukirs rankomis su "Nancy". (Įvairūs)