Rugpjūčio 22 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

12.45 Brėmeno "Werder" gynėjas Peras Mertesackeris ketina ir toliau atstovauti Vokietijos klubui, nors juo domisi Londono "Arsenal" ir "Paris St. Germain". (Įvairūs)

"Milan" prezidentas Silvio Berlusconi patvirtino, jog domimasi galimybe įsigyti "Liverpool" saugą Alberto Aquilani. Tačiau Italijos čempionų akiratyje nėra "Man City" puolėjo Mario Balotelli. (Įvairūs)

11.00 Londono "Arsenal" strategas pasiūlė apie 20 milijonų eurų už "Rennes" saugą Yanną M'Vilą bei dar didesnę sumą už "Lille" puolėją Edeną Hazardą. Prancūzas taip pat norėtų savo komandoje matyti Liverpulio "Everton" gynėją Philą Jagielką. ("Daily Mirror")

Be to, "Arsenal" gali pasiūlyti keisti puolėją Nicklasą Bendtnerį į Brėmeno "Werder" gynėją Perą Mertesackerį. ("Caught Offside")

Londono "Tottenham" gali atnaujinti pastangas įsigyti Madrido "Atletico" puolėją Diego Forlaną. ("Fanatix") Be to, sostinės ekipa stebi "Newcastle" saugą Joey Bartoną. ("Caught Offside")

"Liverpool" saugas Alberto Aquilani teigia esąs arti perėjimo į "Milan". Sandorio vertė - vos 7 milijonai eurų. ("Daily Mirror")

Madrido "Atletico" paskolino neseniai įsigytą saugą Rubeną Micaelį "Real Zaragoza" klubui. (Oficialu)

Pasirašęs sutartį su Juanu Mata "Chelsea" klubas sieks prisivilioti "Fiorentina" atakuojantį saugą Stevaną Jovetičių. ("Fanatix")

"Man Utd" neketina parduoti Dimitaro Berbatovo "Paris St. Germain" komandai. ("Inside Football")

Tuo metu pačių Anglijos čempionų akiratyje yra atsidūręs Dortmundo "Borussia" saugas Shinji Kagawa. ("Caught Offside")

Miuncheno "Bayern" domisi "Zurich" dešiniojo krašto saugu Ricardo Rodriguezu. Jis taip pat yra patraukęs "Paris St. Germain" ir Madrido "Real" dėmesį. (Įvairūs)

"Malaga" nutraukė sutartis su 32 metų saugu Fernando bei metais jaunesniu vidurio gynėju Rosario. (Oficialu)

"Sevilla" neigia, jog domisi "Barcelona" atakuojančiu saugu Ibrahimu Afellay. (ESPN)

Liverpulio "Everton" gynėjas Philas Neville'as pratęsė sutartį su klubu iki 2013 metų vasaros. (Oficialu)