Rugpjūčio 24 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.15 Londono "Tottenham" treneris Harry Redknappas pripažino, kad jį domina galimybė įsigyti "Liverpool" saugą Joe Cole'ą. (ESPN)

Garsus Brazilijos treneris Zico netrukus padės parašą ant sutarties ir pradės vadovauti Irako rinktinei. (Įvairūs)

"Newcastle" leido saugui Joey Bartonui derėtis dėl sutarties su kitu "Premier" lygos klubu "Queens Park Rangers". ("Press Association")

"Freiburg" puolėjas Papissas Demba Cisse pareiškė norįs palikti klubą, kuris jį parduos tik už 15 milijonų eurų. Futbolininkas turi pasiūlymų iš Anglijos ir Rusijos. (ESPN)

"Hamburg" iš Londono "Chelsea" įsigijo 22 metų Serbijos rinktinės gynėją Slobodaną Rajkovičių. Anglijos ekipos gretose jis nesužaidė nei vieno mačo ir buvo skolinamas tokioms komandoms kaip PSV, "Twente" ir "Vitesse". (Oficialu)

11.30 Londono "Chelsea" pasiūlė 20 milijonų eurų už "Porto" krašto gynėją Alvaro Pereira, bet ši suma yra 10 milijonų eurų mažesnė, nei kontrakte numatyta išpirkta, todėl portugalai parduoti nesutiks. (Įvairūs)

Londono "Tottenham" susitarė su "Man City" ir sezonui pasiskolins puolėją Emmanuelį Adebayorą. ("The Sun")

Nors "Man City" susitarė su Londono "Arsenal" dėl Samiro Nasri įsigijimo, "Man Utd" tikisi paskutinę akimirką įsijungti į kovą bei persivilioti prancūzą. ("Daily Mail")

Tuo metu Nasri būtų paskutinysis "Man City" pirkinys šią vasarą. (Įvairūs)

Dortmundo "Borussia" saugo Mario Goetze agentas neigia, kad jo klientas gali persikelti į Milano "Inter". ("Sportitalia")

"Man City" puolėjas Mario Balotelli neatmeta galimybės keltis į Italijos "Palermo" ekipą. ("Daily Mirror") Bet šio klubo vadovas Maurizio Zamparini konstatuoja, kad italas tiesiog yra per brangus. ("talkSPORT")

Birmingemo "Aston Villa" rengiasi pasiūlyti 4 milijonus eurų už "Man Utd" saugą Darroną Gibsoną. ("Daily Mail")

"Tottenham" rengiasi pasiūlyti Lukai Modričiui didesnę algą, kad sulaikytų jį nuo noro persikelti į Londono "Chelsea". ("Metro")

"Liverpool" gretas artimiausiu metu turėtų palikti net keturi futbolininkai: Joe Cole'as, Christianas Poulsenas, Davidas N'Gogas bei Alberto Aquilani. ("Caughtoffside")

Aquilani jau artimiausiu metu kelsis į "Milan". ("Insidefutbol.com")

Be to, "Liverpool" gali susigrąžinti "Man City" gretose neįsitvirtinusį puolėją Craigą Bellamy. (Įvairūs)

"Real Zaragoza" tikisi prisivilioti Stambulo "Besiktas" puolėją Hugo Almeida. (AS)

Saugas iš Švedijos Albinas Ekdalis iš Turino "Juventus" keliasi į "Cagliari". (ficialu)