Rugpjūčio 25 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

11.00 Londono "Chelsea" ketina teikti naują pasiūlymą po to, kai "Porto" nesutiko už 20 milijonų eurų parduoti Urugvajaus rinktinės gynėjo Alvaro Pereira. ("The Guardian")

Be to, sostinės ekipa neketina atsitraukti kovoje dėl Londono "Tottenham" atakų organizatoriaus Luka Modričiaus ir siūlys už jį 34 milijonus eurų bei saugą Yossi Benayouną. Į sandorį gali būti įtrauktas ir puolėjas Danielis Sturridge'as, kuris būtų paskolintas. ("Caught Offside")

"Milan" artimiausiu metu pasirašys sutartį su "Liverpool" saugu Alberto Aquilani. Italas iš pradžių bus paskolintas, o sužeidęs tam tikrą rungtynių skaičių bus parduotas už 6-8 milijonus eurų. ("gazzetta.it")

Madrido "Real" nesutiko išnuomoti saugo Kaka Londono "Arsenal" komandai. ("Daily Mail")

21 metų "Nacional" vidurio gynėjas Sebastianas Coatesas pripažino, kad netrukus taps "Liverpool" nariu. ("Ovacion")

"Man Utd" svarsto galimybę mėginti prisivilioti "Santos" saugą Ganso. ("Caught Offside")

"Arsenal" viltys prisivilioti "Lille" žvaigždę Edeną Hazardą blėsta - Prancūzijos čempionai pareiškė, kad saugas nenori išvykti. ("talkSPORT")

"Arsenal" taip pat stebi "Real" gynėją Raulį Albiolį, kuris prarado vietą pagrindinėje sudėtyje. ("Metro")

"Bologna" pasirašė sutartį su 24 metų vidurio gynėju Simone Loria, kurio kontraktas su "Roma" baigė galioti. (Oficialu)

"Palermo" priklausęs krašto gynėjas Mattia Cassani perėjo į "Fiorentina" klubą pagal nuomos sutartį. (Oficialu)