Rugpjūčio 27 d. futbolo rinka: gandai ir faktai (atnaujinama) © Eurofootball.lt
"EuroFootball.lt" siūlo sekti visą oficialiai patvirtintą informaciją, gandus ir "pletkus" iš įvairiausių šaltinių vienoje vietoje - šioje naujienoje.

Pranešimai bus reguliariai atnaujinami, tačiau prašome ir jus būti aktyviems: jei turite žinių ir galite jas pagrįsti kad ir ne pačiu patikimiausiu šaltiniu, rašykite apie tai komentaruose, diskutuokite, vertinkite, kritikuokite ir girkite.

***

15.00 "Liverpool" paskutinėmis vasaros dienomis gali pateikti pasiūlymą "Barcelona" ekipai už saugą Ibrahimą Afellay.

"Napoli" pasiskolino Milano "Inter" puolėją Goraną Pandevą. (Oficialu)

Londono "Arsenal" neketina persistengti derybose su "Bolton" dėl gynėjo Gary Cahillo, nes dairomasi ir kitų variantų. ("Metro")

Sostinės komanda taip pat domisi "Hamburg" krašto saugu Eljero Elia. ("Daily Mail")

"Man City" treneris Roberto Mancini tikisi, kad Carlosas Tevezas liks klube, kadangi į Mančesterį atkeliavo jo dukros. ("The Times")

Londono "Chelsea" ketina parduoti gynėją Alexą ir įsigyti Turino "Juventus" krašto saugą Milošą Krasičių. ("Metro")

"Chelsea" taip pat gali pasiūlyti 40 milijonų eurų už Miuncheno "Bayern" saugą Francką Ribery. ("caughtoffside.com") Anglijos vicečempionų akiratyje yra ir "Porto" atstovas Joao Moutinho. ("Daily Mail")

"Paris St.Germain" pasiūlė 8 milijonus eurų už "Roma" puolėją Marco Borriello. (Įvairūs)

Kijevo "Dinamo" už 5 milijonus eurų įsigijo Brazilijos jaunimo (iki 20 metų) rinktinės saugą Eduardo Pereira. (Oficialu)

"Liverpool" kairiojo krašto gynėjas Emiliano Insua už neskelbiamą sumą perėjo į Lisabonos "Sporting" ir pasirašė penkerių metų sutartį. (Oficialu)