Reyesas: Ispanijos čempionatas tikrai pajėgesnis už Anglijos © Eurofootball.lt
Madrido "%c00017" puolėjas Jose Antonio Reyesas tikina, kad Ispanijos čempionate varžytis su Madrido "Real" ir "Barcelona" ekipomis yra praktiškai neįmanoma.

Pastaruoju metu netyla kalbos, jog Ispanijos pirmenybėse stinga intrigos, mat nėra klubo, pajėgaus mesti iššūkį dviems grandams. Tiesa, šias diskusijas kiek pritildė katalonų lygiosios su "Real Sociedad" bei "Real" pralaimėjimas prieš "Levante".

Reyesas pripažino, jog tikėtis užimti vieną iš pirmųjų dviejų vietų yra nerealu: "Barcelona" ir "Real" yra labai stiprios ekipos, galinčios įsigyti praktiškai bet kurį norimą žaidėją. Todėl konkuruoti su jomis yra praktiškai neįmanoma.

Lyga yra suskilusi į dvi dalis: du lyderiai kaunasi tarpusavyje, o visi kiti rungtyniauja dėl likusių vietų. "Atletico" tikslas yra trečioji vieta ir kelialapis į Čempionų lygą."

Reyesas taip pat tikino, jog Ispanijos čempionatas yra pajėgesnis nei Anglijos "Premier" lyga, kurioje yra žaidęs anksčiau: "Ispanijoje lyga geriausia, dėl to nėra abejonių. Anglijoje smagu rungtyniauti todėl, kad vyrauja didžiulis tempas, nėra stabdymų, o teisėjas fiksuoja tik akivaizdžias pražangas. Tačiau Ispanijoje futbolas kokybiškesnis ir labiau grįstas poziciniu žaidimu."