Owenas sutiktų grįžti į Anglijos nacionalinę rinktinę © Eurofootball.lt
"%c00040" puolėjas Michaelas Owenas tikina žinąs, kad šiuo metu jis nefigūruoja Anglijos rinktinės stratego Fabio Capello planuose, bet, pasak futbolininko, jis visuomet bus atviras pasiūlymams ir niekada nenusisuks nuo savo valstybės.

Owenas sužaidė 89 rungtynes už šalies nacionalinę komandą ir pelnė 40 įvarčių, tačiau nuo 2008 metų, kai prie rinktinės vairo stojo italas, buvęs "Liverpool" žaidėjas tik epizodiškai buvo pasirodęs Anglijos rinktinės stovyklose.

Visgi 31 metų anglas parodė, jog dar "turi parako", 'raudonųjų velnių' rungtynėse Anglijos lygos taurės varžybose prieš "Leeds" vienuolikę, kuriose Owenas pasižymėjo 2 kartus. Būtent po šio mačo pasklido kalbos apie galimą puolėjo sugrįžimą į rinktinę.

"Jei mane pakviestų į rinktinę, būčiau ten jau po penkių minučių", - sakė Owenas.

"Man Utd" treneris Seras Alexas Fergusonas teigia, kad jo komandos puolėjas įneštų Anglijos rinktinės puolimui kažko naujo.

"Jei jums reikia įvarčio iš niekur, tai Owenas tinkamiausias tokiam darbui. Rinktinėje tokio žaidėjo kaip jis nėra, - sakė škotas. - Michaelas moka atsidurti baudos aikštelėje iš niekur".