Conte: dirbti ir dar kartą dirbti © Eurofootball.lt
Turino "%c00038" antras rungtynes iš eilės nesugeba laimėti prieš silpnesnius varžovus, tačiau 'senosios senjoros' treneris Antonio Conte išlieka ramus ir ragina toliau lieti prakaitą treniruotėse ir aikštėje.

Vakar Sicilijoje "Juventus" ir "Catania" ekipos tarpusavio mače pasidalino po tašką. Turino ekipa turėjo vytis šeimininkus po Gonzalo Bergessio įvarčio.

Rezultatą antrajame kėlinyje išlygino svečių saugas Milošas Krasičius.

Conte įsitikinęs, kad jo komanda vakar parodė tvirtą charakterį bei toliau progresuoja.

"Džiaugiuosi savo vaikinų žaidimu. Jie aikštėje įrodė, jog trokšta laimėti, tačiau turėkime omenyje, kad šiuo metu yra tvirtesnių ekipų už mūsiškę. Vis dėlto mūsų moto negali pasikeisti: dirbti ir dar kartą dirbti", - po rungtynių sakė "Juventus" strategas.

Conte komanda vis dar užimą pirmąją vietą turnyrinėje "Serie A" lentelėje, tačiau, anot jo, reikia laikyti kojas ant žemės ir nekurstyti kalbų apie 'Scudetto'.

"Pažadai neretai yra skaudesni už pralaimėjimus, todėl negalime apgaudinėti savęs ir savo sirgalių. Nepamirškite fakto, jog "Juventus" paskutinius du sezonus finišavo septintoje vietoje, todėl tik sunkiu darbu galime pagerinti šį rezultatą".

Katanijoje Conte nusprendė paeksperimentuoti su startine sudėtimi. Vienintelio puolėjo pozicijoje žaidė Alessandro Matri, už jo stovėjo Arturo Vidalis, o aikštės flanguose savo vietas užėmė Milošas Krasičius ir Eljero Elia.

"Mano dispozicijoje esantys žaidėjai suteikia galimybę variuoti skirtingomis taktikomis ir taip tapti mažiau nuspėjamiems. Kaitalioti formacijas man leidžia tokie žaidėjai, kaip Andrea Pirlo, Arturo Vidalis, Claudio Marchisio ir taip pat nepamirškime Luca Marrone ir Michele Pazienza. Rungtynių metu siekdami pergalės sugrįžome prie savo įprastos taktikos".

Conte apgynė silpnai mače žaidusį gynėją Giorgio Chiellini, po kurio klaidos "Catania" įmušė įvartį.

"Bergessio moka puikiai juda aikštėje ir jam pavyko praslysti pro mūsų gynybą. Išnagrinėsime klaidas ir pabandysime atrasti jų priežastis", - tvirtino Conte.