Mazzari: "Juventus" nusipelnė pirmos vietos čempionate © Eurofootball.lt
Walteris Mazzari dvikovos prieš Turino "%c00038" išvakarės surengtoje spaudos konferencijoje gyrė būsimus varžovus.

"%c00211" vyriausiasis treneris taip pat pasiguodė, jog dėl jo komandą kamuojančių problemų kaltas įtemptas grafikas.

"Juventus" nusipelnė pirmos vietos čempionate. Laukia sunkios rungtynės prieš ekipą, kuriai nereikia žaisti kas dvi dienas", - nuogąstavo treneris.

"Rytojaus mačas bus jau ketvirtasis iš eilės, kuriam pasiruošti turėjome dvi dienas, todėl nenuostabu, jog turime problemų.

Tokiais momentais tenka priimti ne pačius populiariausius sprendimus".

Mazzari komplimentai 'senajai senjorai' liejosi toliau: "Conte suprato, kad jo komanda labiau tinka 4-3-3, o ne 4-2-4 formacijai. Tačiau jie turi krūvą žaidėjų, kurie leidžia variuoti schemomis ir leistis į eksperimentus. "Juventus" aikštėje daugiausiai remiasi techniškais žaidėjais".

"Napoli" ekipos strategas, kaip ir Conte, atsisakė kalbėti apie "Scudetto", motyvuodamas tuo, kad dar nepraėjo nė pusė sezono.

"Dar liko daug mačų. Rytoj bus tik 12 sezono rungtynės. Juolab ši lyga yra nenuspėjama, tad dar viskas gali kardinaliai pasikeisti".

"Juventus" ekipai dėl viršyto geltonų kortelių limito negalės padėti vidurio saugas Claudio Marchisio, o "Napoli" stovykloje neaišku, ar po traumos galės žaisti atraminis saugas Gokhanas Inleras. Mazzari nuomone abiejų komandų netektys yra tolygios.

"Man yra neramu. Nežinau ar pavyks Inlerui laiku pasveikti. Šiandien po treniruotės įvertinsime jo būklę. Tai būtų problema, kuri prilygtų Marchisio netekčiai "Juventus" stovykloje. Tačiau Conte turi daug žaidėjų, kurie gali žaisti skirtingose schemose ar išlaikyti tą pačią duodant žaidėjams skirtingas užduotis", - sakė "Napoli" specialistas.