"Man Utd": kalbos, kad Rooney išvyks, yra nesąmonė (atnaujinta) © Eurofootball.lt
"%c00040" treneris Seras Aleksas Fergusonas yra pasirengęs parduoti puolėją Wayne'ą Rooney, išskirtiniame straipsnyje, kuris pasirodys šeštadienį, skelbia dienraštis "The Independent".

Tačiau šią informaciją suskubo paneigti klubas, oficialiame tinklalapyje išplatinęs pareiškimą: "Nežinome visų straipsnio detalių, bet norime pabrėžti, kad Rooney yra atsidavęs komandai ir treneriui bei atvirkščiai. Kalbos, kad jis gali išvykti, yra visiška nesąmonė."

Pastaruoju metu anglas neišvengė kontraversijų. Po Kalėdų su draugais praleidęs vakarą mieste Rooney prastai pasirodė kitos dienos treniruotėje ir už tai susilaukė Fergusono sankcijų: negavo savaitinio atlyginimo bei nebuvo įtrauktas į sudėtį mačui su "Blackburn".

Puolėjas nesužibėjo ir šios savaitės rungtynėse su "Newcastle", kurių metu buvo pakeistas.

Nepaisant to, Rooney išlieka vienu 'raudonųjų velnių' lyderių. "Premier" lygoje jis šį sezoną per 18 mačų įmušė trylika įvarčių.

2010 metais Anglijos rinktinės žaidėjas jau buvo išreiškęs norą palikti "Man Utd", bet vėliau persigalvojo ir pasirašė naują sutartį. Tuo metu juo domėjosi "Man City", taip pat keli kitų šalių didieji klubai.