Mancini ir Gerrardas įsivėlė į konfliktą dėl Johnsono veiksmo prieš Lescottą (VIDEO) © Eurofootball.lt
Į persirengimo kambarius vedančiame tunelyje į konfliktą įsivėlė "%c00045" saugas Stevenas Gerrardas ir "%c00054" strategas Roberto Mancini.

Nesutarimas įvyko po Anglijos lygos taurės pirmųjų pusfinalio rungtynių, kurias Liverpulio ekipa [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=25941"]svečiuose laimėjo 1-0[/link]. Gerrardas ir Mancini nesutarė dėl to, ar Glenas Johnsonas turėjo būti nubaustas raudona kortele už bandymą perimti kamuolį iš Joleono Lescotto čiuožiant abiem kojomis.

Aistros dėl to nerimsta nuo savaitgalio, kai arbitras rungtynėse su "Man Utd" [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=25933"]išvijo iš aikštės[/link] "Man City" gynėją Vincentą Kompany. Šį sykį už panašų veiksmą "Liverpool" atstovaujantis Johnsonas raudonos kortelės negavo.

"Gerrardas priėjo prie manęs ir kažką pasakė,- kalbėjo italas. - Jis gali kalbėti ką nori, o aš atsakiau, ką manau. Nors nesu įpratęs to daryti."

Ir pridūrė: "Reagavau į bandymą perimti kamuolį, o ne Johnsoną. Mano mintys sukosi tik apie tą veiksmą, kadangi jis buvo grubesnis, nei Kompany. Visi tą matė."

Tuo metu Gerrardo nuomonė buvo kita: "Nesutinku su Mancini. Johnsonas aiškiai laimėjo kamuolį. Tuo labiau, kad treneris po rungtynių su "Man Utd" kaltino [link="http://eurofootball.lt/index.php?page=news&id=25919"]Wayne'ą Rooney įtikinus teisėją[/link] parodyti raudoną kortelę, o šį vakarą pats taip darė siekdamas bausmės Johnsonui. Nemanau, kad tai teisinga."

Debatus sukėlęs Johnsono veiksmas: