C.Thomsonas: Tikiuosi, kad "Sūduva" ir toliau skins pergales © Eurofootball.lt
Praeitą savaitę „Sūduvos" gretas papildė 2009 m. geriausias jaunas Škotijos čempionato žaidėjas Craigas Thomsonas. Atstovaudamas savo šaliai C.Thomsonas yra žaidęs už Škotijos U-19 ir U-21 jaunimo rinktines. Marijampoliečių komandos naujokas jau spėjo pasižymėti rungtynėse su Tauragės „Tauru".

- Kokie pirmieji Jūsų įspūdžiai apie „Sūduvos" komandą?

- Pirmieji įspūdžiai labai geri. Penktadienį jau treniravausi su komanda, turėjau gerą progą su visais susipažinti, komandos senbuviai buvo man draugiški. Tai paliko gerą įspūdį.

- Ar jau turėjote progą pasižvalgyti po Marijampolę?


-Esu čia dar labai trumpai, bet jau spėjau pasižvalgyti po miestą, jis atrodo gana gražus. Lietuva man jau šiek tiek pažįstama. Žaisdamas Kaune turėjau galimybių pamatyti šalį ir, be abejo, susipažinti su jos futbolu.

- Ar Jums svarbu žaisti komandoje, kuri siekia aukščiausių tikslų?


- Na taip, tai yra svarbu, bet juk negali laimėti visų varžybų. Žinoma, yra smagu laimėti, kol kas mūsų komanda iškovojo dvi pergales. Tikiuos, mes ir toliau nesiliausime laimėję.

- Kaip vertinate savo pirmąjį pasirodymą „Sūduvos" gretose?


- Aš atidaviau visą save, žaidžiau 100%, bet manau, kad galiu žaisti dar geriau. Tai ir pamėginsiu įrodyti.

- Kaip manote, kiek šių metų „Sūduva" gali pasiekti Lietuvos čempionate?


- Mes turime labai gerus žaidėjus ir jei išlaikysime tokią žaidimo kokybę, kokia buvo lig šiol, aš manau, kad tarp trijų geriausių Lietuvos komandų tikrai būsime.

- Kaip manote, koks vaidmuo komandoje Jums bus patikėtas? Ar manote, kad būsite vienas svarbiausių žaidėjų?


- Na, aš tikiuosiu būti svarbus (juokiasi). Kiekvienas žaidėjas privalo pasirodyti kuo geriau, aš ne išimtis.

- Kaip vertinate atmosferą komandoje?


- Atmosfera komandoje tikrai puiki, žaidėjai gerai sutaria, mėgsta pajuokauti. Tai stipri ir gerai sukomplektuota komanda. Tikiu, kad viskas bus gerai.