Ferdinandas: "Man City" gerbėjų minios atsirado tik dėl sėkmės © Eurofootball.lt
"%c00040" gynėjas Rio Ferdinandas atvirame interviu BBC pareiškė, kad tūkstantinės "%c00054" gerbėjų minios išdygo tik po to, kai ši ekipa sustiprėjo.

Daugelį metų "Man City" neprilygo kitai miesto komandai ir nesikovė dėl aukščiausių vietų, tačiau naujų savininkų iš Kataro dėka tapo vienu turtingiausių ir galingiausių Europos klubų.

"Vaikščiodamas mieste dabar matau daugiau mėlynais marškinėliais vilkinčių gerbėjų nei per pastaruosius dešimt metų kartu sudėjus,- kalbėjo 33 metų Ferdinandas. - Sėkmė leidžia fanams išdygti iš niekur. Tikimės, kad mums pavyks šį procesą kiek pristabdyti ir iškovoti "Premier" lygos trofėjų."

Šiuo metu turnyrinėje lentelėje "Man Utd" lenkia varžovus vos vienu tašku. Prognozuojama, kad pirmosios vietos likimas spręsis komandų tarpusavio mače balandžio 30 dieną.

"Niekas nežino kaip bus, reikia sulaukti ir pamatysime patys. Idealiame pasaulyje mėginsime prieš vykdami į varžovų stadioną jau būti užsitikrinę pirmą poziciją. Visgi to tikėtis neverta,- kalbėjo Ferdinandas. - Dabar kiekvienas mačas yra finalo vertės. Žinoma, reikia tik laimėti likusias rungtynes ir nebūsime aplenkti, bet tai nėra taip lengva."