Oficialu: "Barcelona" puolėjas Keirrisonas grįžta į "Coritiba" © Eurofootball.lt
Ketvirtadienį "Barcelona" klubas oficialiai paskelbė baigęs derybas su Brazilijos pirmenybėse žaidžiančia "Coritiba" ekipa dėl puolėjo Keirrisono nuomos.

23 metų futbolininkas grįžta į komandą, kurioje pradėjo savo profesionalo karjerą, ir čia turėtų rungtyniauti iki 2013-2014 metų sezono pabaigos. Tuomet baigsis ir dabartinė jo sutartis su Katalonijos klubu.

2009 metų vasarą "Barcelona" Keirrisoną už 14 milijonų eurų įsigijo iš "Palmeiras" ekipos ir su juo pasirašė penkerių metų sutartį. Jau tuomet buvo aišku, kad brazilas iškart neapsivilks Katalonijos ekipos marškinėlių - skelbta, kad puolėjas bus paskolintas kuriam nors Europos klubų, kad įgautų daugiau žaidybinės patirties.

"Barcelona" gretose futbolininkas taip ir nesužaidė nė vienerių oficialių rungtynių. 2009-aisiais jis persikėlė į Lisabonos "Benfica", vėliau pusmetį gynė "Fiorentina" ekipos garbę. 2010 metų vasarą Keirrisonas grįžo į Braziliją - "Barcelona" dėl žaidėjo nuomos susitarė su San Paulo "Santos". Dar vėliau futbolininkas buvo paskolintas Belo Horizontės "Cruzeiro" klubui, o dabar grįžta į "Coritiba" ekipą, kuriai atstovavo 2006-2009 metais.