"Milan" lieja įniršį dėl teisėjų sprendimų Barselonoje (VIDEO) © Eurofootball.lt
Zlatanas Ibrahimovičius neslėpė pykčio dėl teisėjų sprendimų Čempionų lygos ketvirtfinalio mače su "%c00006".

"%c00062" lyderis buvo nepatenkintas olandų arbitro Bjorno Kuiperso verdiktu skirti du 11 metrų baudinius į Italijos ekipos vartus, kurie prisidėjo prie pralaimėjimo rezultatu 1-3.

"Esu pasišlykštėjęs,- kalbėjo švedas. - Rungtyniavome prieš geriausią pasaulio komandą, tačiau rezultatui esant 1-1 turėjome galimybę protingai žaisdami kažką pasiekti. Dabar geriau suprantu, ką turi omenyje Jose Mourinho po kiekvieno mačo "Camp Nou" stadione - sprendimai nebuvo sąžiningi."

Ypatingą puolėjo pyktį sukėlė antrasis 11 metrų baudinys, skirtas už tai, kad Alessandro Nesta baudos aikštelėje prieš keliant kampinį tempė už marškinėlių Sergio Busquetsą.

"Kamuolys dar nebuvo grąžintas į žaidimą, o jis skyrė baudinį. Sprendimas, kuris sugadino dvikovą, buvo labai keistas,- kalbėjo Ibrahimovičius. - Iki šiol nesuprantu, kodėl teisėjas švilpė. Jei jau įžvelgiama pražanga tokiame epizode, tai reikia fiksuoti pažeidimus kiekvieną kartą, kai nutinka kažkas panašaus. Be šio momento rungtynių baigtis būtų 50 prieš 50."

Ibrahimovičiui antrino ir treneris Massimo Allegri: "Kartais teisėjas padarydavo per daug nuolaidų. Nežinau, ar tai nulėmė rezultatą. Mes patys suklydome pirmame epizode, kai buvo skirtas baudinys, bet su antru "Barcelona" sulaukė pagalbos."