Heynckesas džiaugiasi pergalių alkiu, Mourinho žada revanšą © Eurofootball.lt
Po pirmųjų Čempionų lygos pusfinalio rungtynių Miuncheno "%c00001" treneris Juppas Heynckesas gėrėjosi savo auklėtinių pergalių alkiu, o Madrido "Real" vadovaujantis Jose Mourinho nebuvo itin nusivylęs rezultatu.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę Mario Gomezo pelnytas įvartis leido "Bayern" švęsti trapią pergalę 2-1.

Heynckesas po mačo sakė: "Kuomet rezultatas 1-1, siekiant pergalės visuomet yra rizika praleisti dar vieną įvartį ir pralaimėti. Tad tikėjomės bent jau lygiųjų arba dar palankesnio rezultato. Galiausiai manau, kad šios pergalės nusipelnėme.

"Futbolininkai įgyvendino tai, ko prašiau išvakarėse. Parodėme aistrą, troškimą ir pergalės alkį - dalykus, kurie yra būtini Čempionų lygos pusfinalyje. "Real" yra klasiška komanda, tad esu labai patenkintas žaidimu."

Apie atsakomąsias rungtynes specialistas pridūrė: "Mums reikės įmušti, o ne pastatyti autobusą prieš vartus ir atmušinėti "Real" atakas."

Tuo metu Jose Mourinho žurnalistams tikino: "Tai pirma mūsų nesėkmė šiame Čempionų lygos sezone, tačiau ji man nepalieka neigiamų emocijų. Pralaimėjome geras rungtynes išvykoje, kurias galėtume pavadinti tipišku Čempionų lygos pusfinaliu. Nenusipelnėme nesėkmės, bet taip jau nutiko."

Ir tęsė: "Atsakomosiose rungtynėse Madride mums nereikės istorinio revanšo - užduotis tikrai realiai įgyvendinama. Sunku tikėtis kelialapio į finalą pasiekus tik vieną rezultatą. Namie mus tenkins 1-0, 2-0, 3-1, tad esu optimistas.

"Antrojo kėlinio pabaigoje abi komandos buvo pavargusios ir darė daug klaidų. Atrodė, kad rungtynės baigsis lygiosiomis, tačiau taip nenutiko. Jau balandžio mėnuo, mums teko ne vienas sunkus mačas, kurį privalėjome laimėti. Natūralu, kad kai kurie žaidėjai nėra pačios geriausios sportinės formos. Bet namie būsime pakankamai pasirengę pasiekti palankų rezultatą. Savo vaidmenį, lygiai taip pat kaip ir Miunchene, suvaidins aistruoliai."