V.Urbonas: "Galbūt žaidėjai "persivalgę" tos sintetikos" (VIDEO) © Eurofootball.lt
"Ekrano" vyriausiasis treneris Valdas Urbonas teigė, jog komanda turėjo pakankamai motyvacijos ir tą įrodo įtikinamas rezultatas. Nesvarbu koks varžovas, rungtyniaujama dėl tų pačių trijų taškų. Klaipėdos "Atlanto" treneris Mindauga Jonelis pripažino Panevėžio ekipos aukštesnį meistriškumą.

"Ekrano" vyr. treneris Valdas Urbonas: "Rungtynėse ne visada laimi stipresni ir greitesni, bet tie, kurie galvoja, jog laimės. Šiandien mes turėjome pakankamai priežasčių galvoti apie pergalę, tą ir pasiekėme. Galutinis rezultatas tenkina. Galbūt žaidėjai "persivalgę" jau tos sintetikos, tai juntama. Pirmame kėlinyje dar strigome, buvo nemažai nuošalių. Jomis "Atlantas" sugebėjo mus kažkiek stabdyti. Antrame kėlinyje pasikoregavome, manau, tikimybė, jog "Atlantui" kažkas pasiseks buvo lygi nuliui.

Tai oficialios čempionato rungtynės ir rungtyniauja profesionalūs žaidėjai, kurie supranta taškų svarbą, tad motyvacija turi būti ir yra prieš kiekvieną varžovą. Ar prieš "Žalgirį", ar prieš "Sūduvą", ar prieš "Atlantą" - žaidžiame dėl tų pačių trijų taškų. Tie žaidėjai, kurie nori pretenduoti į pagrindinę "Ekrano" sudėtį, turi įrodyti savo galimybes per treniruotes. Šiandien savo šanso sulaukė D. Norvilas, nors ir nedaug minučių, tačiau tai stimulas žaidėjui stengtis ir tobulėti toliau. Turime ir traumuotų žaidėjų, o juos pakeisti gali vienas ar kitas futbolininkas, šiandien tą ir matėme. A. Vertelio išėjimas į aikštę taip pat buvo pozityvus" ,- po rungtynių kalbėjo "Ekrano" vyr. treneris.

Klaipėdos "Atlanto" treneris Mindaugas Jonelys: "Ekranas" siekia čempionų titulo, kito tikslo ir nėra. Mūsų siekis - išlikti A lygoje. "Ekranas" pagal žaidimą, pagal sukurtus momentus tą ir įrodė. Pirmas dalykas - nepavyko neprasileisti greito įvarčio, tada Panevėžio ekipa nusiėmė dalį atsakomybės, ėmė nebeskubėti, organizuoti žaidimą, kurti pozicines atakas. Mūsų žaidimas buvo grįstas kontratakomis, turėjome 1-2 progas, bet negalėjome jų išnaudoti. Jos buvo pakankamai neblogos, tačiau meistriškumo trūkumas neleido jų realizuoti", - taip po mačo kalbėjo "Atlanto" strategas.