Futbolo sirgaliams Vokietijoje pergalę primins stadiono vejos gabalai (VIDEO) © Eurofootball.lt
Diuseldorfo „Fortuna“ ekipos gerbėjai, švęsdami savo ekipos pergalę pereinamųjų rungtynių serijoje, dėl teisės žaisti aukščiausioje Vokietijos futbolo lygoje, užplūdo stadioną ir išrausė veją.

Trečiąją vietą antrosios lygos čempionate užėmusi „Fortuna“ ekipa antrosiose serijos rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2 su 16-ąją vietą aukščiausioje lygoje užėmusia Berlyno „Hertha“ komanda.

Pirmosiose rungtynėse išvykoje iškovoję pergalę 2:1, Diuseldorfo futbolininkai šventė pergalę bendru rezultatu 4:3 ir iškovojo teisę žaisti aukščiausioje lygoje.

Iki rungtynių pabaigos likus žaisti penkioms minutėms, kai „Hertha“ išlygino rezultatą ir turėjo progą jį persverti, įsiaudrinę aikštės šeimininkų sirgaliai į aikštę pradėjo mėtyti fejerverkus. Likus žaisti minutei sirgaliai, pajutę pergalę, įsiveržė į aikštę ir pradėjo lupti stadiono veją. Rungtynės buvo sustabdytos.

Policijai pavykus apraminti įsiaudrinusius futbolo aistruolius, komandos grįžo į aikštę. Galiausiai nuskambėjus teisėjo švilpukui, skelbiančiam rungtynių pabaigą, sirgaliai vėl sugužėjo į aikštę.