Išmėginkite jėgas Europos futbolo čempionato "Ekspertų spėlionėje"! © Eurofootball.lt
Portalas EuroFootball.lt ir "Unibet" siūlo išmėginti jėgas spėliojant Europos čempionato rezultatus.

Žaiskite "Expert Football Challenge" ir laimėkite kelionę į pasirinktas futbolo rungtynes, planšetinį kompiuterį, marškinėlius ir daug kitų vertingų prizų!

Taip pat kviečiame dalyvauti specialiai 2012 metų Europos čempionatui sukurtoje EuroFootball.lt sub-lygoje "Futbolo vergai" ir išsiaiškinti, kuris portalo lankytojas yra geriausias orakulas!

Registracija

Jei naudojatės "Facebook" ir "Google" paskyromis, papildoma registracija nėra būtina - tiesiog prisijunkite į "Expert Football Challenge" su savo duomenimis. Kitu atveju, registracija užtruks tik keletą akimirkų.

Pasirinkite lygą "Euro Cup 2012" ir suraskite sub-lygą "Futbolo vergai" (prisijungimo vardas: futbolo_vergai, slaptažodis futbolas).

Totalizatoriuje galite nusistatyti lietuvių kalbą.

Spėjimo taisyklės

Atspėjus rungtynių nugalėtoją į Jūsų sąskaitą įkris nurodyta taškų suma. Taip pat galite užsidirbti papildomų taškų - panaudojus "Booster" mygtuką (teisingo spėjimo atveju, Jūsų taškai bus padvigubinti), "No goals" (jei mačas pasibaigs be įvarčių, Jūs gausite 10 taškų) ir "Over 3 Goals" (jei rungtynėse bus pelnyti daugiau nei trys įvarčiai, gausite papildomus 3 taškus).

Taip pat galite dalyvauti "Match Of the Day" žaidime, spėti grupės laimėtojus ir t.t. (visos taisyklės).

Prizai

Žaidimo organizatoriai įsteigė įspūdingus prizus (nustatoma pagal visų sub-lygų narių spėjimus): 1 vieta - trys kelionės į pasirinktas futbolo varžybas Europoje, 2 vieta - dvi kelionės į pasirinktas futbolo varžybas Europoje, 3 vieta - kelionė į pasirinktas futbolo varžybas Europoje, 4-5 vieta - planšetiniai kompiuteriai, 6-10 vieta - futbolo kamuolys ir marškinėliai, 11-20 vietos - "Unibet" atributika.

"Match Of the Day" skiltyje kasdien bus galima laimėti (nustatoma pagal visų sub-lygų narių spėjimus): planšetinį kompiuterį, Jūsų mėgstamos rinktinės marškinėlius, "Unibet" atributiką.

O geriausi sub-lygos "Futbolo vergai" orakulai bus apdovanoti "Žalgirio" marškinėliais ir "Unibet" sportiniu krepšiu.