"Man Utd" susitarė dėl "Borussia" saugo Kagawos įsigijimo (VIDEO) © Eurofootball.lt
"%c00040" gretas artimiausiu metu papildys Dortmundo "%c00100" saugas Shinji Kagawa. Klubai jau sutarė dėl sandorio vertės, kuri sieks apie 14 milijonų eurų, o pagal papildomas sąlygas galės išaugti iki 20 milijonų eurų.

23 metų Kagawai liko suderinti asmenines sutarties detales ir padėti parašą ant dokumentų. Įdomu tai, kad vos prieš porą metų "Borussia" jį iš Osakos "Cerezo" įsigijo už kelis šimtus kartų mažesnę sumą - vos 35 tūkstančius eurų.

Anglijos ekipa ilgą laiką siekė prisivilioti "Lille" žvaigždę Edeną Hazardą, tačiau belgas prieš keletą dienų pasirinko Londono "Chelsea". 'Raudonieji velniai' nusprendė nedelsti ir vietoje to sustiprinti saugų grandį Kagawa.

Praėjusį sezoną japonas Vokietijos čempionate per 31 mačą įmušė 13 įvarčių ir padėjo komandai apginti šalies čempionų titulą ir iškovoti nacionalinę taurę.

"Man Utd" komercijos direktorius Richardas Arnoldas suskubo neigti, kad Kagawa įsigytas tam, kad klubas išlaikytų populiarumą Azijos šalyse: "Mes neįsigijime žaidėjų tam, kad parduotume marškinėlius. Turime 25 labai garsius futbolininkus. Praktiškai 25 George'us Clooney'ius (garsus amerikiečių aktorius - aut. past.) Tad sėkmė įvairiuose regionuose nepriklauso nuo vieno futbolininko."