Nerijaus Kesmino videoblogas: galima tikėtis, kad ispanai įveiks italus bent dviejų įvarčių skirtumu (VIDEO) © Eurofootball.lt
Futbolo apžvalgininkas Nerijus Kesminas toliau dalijasi mintimis apie Europos čempionato grupių etapo mačus.

Nyderlandai - Danija - olandai įmuš pirmajame kėlinyje (koef. 2,1), abi komandos bendrai įmuš daugiau nei 3,5 įvarčio (koef. 3,2)

"Jau tapo įprasta, kad olandai didžiuosius turnyrus pradeda ryžtingai, audringai ir greitai,- sakė Kesminas. - Todėl tikimybė, kad olandai įmuš pirmi dar iki pertraukos, yra tikrai nemaža."

Ir tęsė: "Vadovaujantis ta pačia logika galima spėti, kad šiose rungtynėse bus daug įvarčių. Mušti moka ne tik olandai, bet ir danai, turintys tokių žaidėjų kaip Nicklasas Bendtneris ir Christianas Eriksenas. Galima prognozuoti, kad bendras įvarčių skaičius viršys 3,5 arba, atsargiau vertinant, 2,5."

Ispanija - Italija - ispanai laimės bent 2 įvarčių skirtumu (koef. 3,2)

"Italai turi rimtų problemų - jie nelaimėjo nei vieno kontrolinio mačo prieš čempionatą ir suklupo tris sykius. Be to, byra komandos gynyba, mat futbolininkus treniruočių bazėse ir namuose gaudo policininkai, pateikiantys kaltinimus rungtynių rezultatų pardavinėjimu,- sakė Kesminas.

"Spragos yra aiškios. Ispanijos rinktinė jas mato, todėl Xavi, Andresas Iniesta, Fernando Torresas ir kiti gali tuo pasinaudoti. Teiginys toks - ispanai laimės bent dviejų įvarčių skirtumu."