Blokhinas žurnalistui: eime, išsiaiškinsime santykius vienas prieš vieną (VIDEO) © Eurofootball.lt
Ukrainos rinktinės treneris Olegas Blokhinas po pralaimėto Europos čempionato mačo Anglijai niršo ant teisėjų bei pakvietė vieną iš žurnalistų išsiaiškinti santykius lauke.

Didžiulę kontraversiją sukėlė arbitro sprendimas antrajame kėlinyje neįskaityti Marko Devičiaus smūgio, nors kamuolys akivaizdžiai kirto vartų liniją. To nepastebėjo nei aikštės teisėjas, nei jo pagalbininkas greta vartų.

"Dirba penki teisėjai, o kamuolys bent pusmetriu kirto vartų liniją. Rašykite ką norite. Patys viską matėte,- sakė Blokhinas. - Kam reikia penkių teisėjų, jei Andy Carrollas daužosi alkūnėmis, o Johnas Terry prasižengia iš už nugaros? Nenoriu kalbėti apie arbitrus, nes jie kalti ne dėl visko."

Kadaise geriausiu Europos futbolininku rinktas specialistas supyko ant vieno iš žurnalistų: "Turėtumei gerbti tai, kad aš žaidžiau futbolą. Ar tu žaidei? Gerbk mane ir mano darbą. Neleisiu niekam kritikuoti savo komandos, Olego Gusevo ar Andrejaus Ševčenkos. Jei esi vyras. Eime, išsiaiškinsime viską vienas prieš vieną."

Apie rungtynes Blokhinas pridūrė: "Jiems pasisekė įmušti, o mes išlyginome rezultatą, bet įvartis nebuvo įskaitytas. Manau, kad sužaidėme geras rungtynes. Anglai tik kontratakavo, antrajame kėlinyje nesukūrė nei vienos progos. Vienintelė grėsmė kildavo per standartines situacijas."