Futbolo rinka: gandai ir faktai © Eurofootball.lt
"Man Utd", "Man City" ir "Barcelona" klubus dominantis Bilbao "Athletic" gynėjas Javi Martinezas - arti susitarimo su Miuncheno "Bayern". ("talkSPORT")

Luka Modričius nori palikti Londono "Tottenahm". Kalbama, kad Kroatijos rinktinės lyderis veikiausiai pasuktų į Madrido "Real", nors jį stebi ir "Man Utd" bei "Paris St.Germain". ("Daily Mirror")

Londono "Chelsea", "Tottenham" ir "Liverpool" dėmesio centre - 22 metų "Malaga" puolėjas iš Venesuelos Salomonas Rondonas. Praėjusį sezoną 25 milijonais eurų vertinamas puolėjas Ispanijos čempionate įmušė 11 įvarčių. ("Daily Star")

"Liverpool" gynėjas Martinas Skrtelis laukia klubo vadovų garantijų, kad ekipa kausis dėl aukščiausių vietų. Slovaku domisi "Man City". ("Liverpool Echo")

OFICIALU: Buvęs "Napoli" ir "Catania" puolėjas Giuseppe Mascara kitą sezoną atstovaus Jungtinių Arabų Emyratų "Al Nasr" klubui.

OFICIALU: Saugas Shinji Kagawa praėjo medicininį patikrinimą ir pasirašęs ketverių metų sutartį tapo "Man Utd" klubo nariu.

"Porto" vadovai tikina nesulaukę oficialaus pasiūlymo už puolėją Hulką, kurį norėtų įsigyti Londono "Chelsea". (įvairūs)