"Tonybet" lošėjo dienoraštis. Žurnalistas M.Pocius (16 diena) © Eurofootball.lt
Iš karto skubu nuraminti visus, kurie piktinosi vienintelio atspėto įvykio koeficientu. Gaila, kad jis buvo tik 1.80 – toli gražu ne toks didelis, kokį klaidingai nurodžiau. Priešingu atveju neturėčiau beveik 60 Lt nuostolio, už kurį esu labai “dėkingas” Ispanijai.

Nežinau, kokia Jūsų nuomonė, tačiau aš labiau nuvylusių rungtynių nei vakar dienos ketvirtfinalio dvikova šiame turnyre nemačiau. Yra komandų, kurios negali žaisti atakuojančio futbolo ir yra priverstos didžiulėmis pajėgomis gintis ir bandyti kontratakuoti, todėl, aišku, daugumos futbolo mylėtojų yra badomi pirštais kaip gadinančios žaidimą. Tačiau vakar pamatėme priešingą atvejį, kai mokanti, galinti ir ne kartą tai demonstravusi rinktinė po įvarčio tiesiog pasityčiojo iš mūsų visų, atsisakydama žaisti, todėl stadione pelnytai dar pirmajame kėlinyje buvo pradėta “gerbti” švilpimu. Kalbu tikrai ne apie Prancūziją. Tuos, kurie bando teisinti tokį ispanų žaidimą sakydami, kad jiems įmušus nebereikėjo eiti į priekį, siūlau prisiminti Vokietijos – Graikijos rungtynes.

Nesusidarykite klaidingo vaizdo, kad aš nepatenkintas dėl pralaimėtų pinigų. Tą minusinę sumą man jau atpirko statymas už Lietuvos moterų krepšinio rinktinę, kuri vakar atrankoje į Europos čempionatą įveikė Belgiją. Žinoma, tai mano EURO 2012 biudžete neatsispindi, o mano noras tikrai labai paprastas – kad komandos žaistų futbolą. Tokį, kokį moka ir gali.

Šiandien baigiasi ketvirtfinaliai. Paskutinėse rungtynėse – Anglija ir Italija. Džiugu, kad iki šiol visos dvikovos apsiėjo be baudinių loterijos, tikiuosi, kad ir ketvirtosios netaps išimtimi.

Balansas: 736,80 Lt

Italija kamuolio kontrolė (%) daugiau > 53.5 (koef. 1.85). Statymas - 30 Lt


Sunkokas sprendimas, tačiau spėju, kad anglai tikrai nerizikuos ir liks ištikimi savo taktikai žaisti “antruoju numeriu”. Tiesa, labai tikėtinas sprendimas, kad italai, žinodami pralaimėjimo kainą, taip pat galvotrūkčiais nepuls į puolimą, todėl gali atiduoti kontrolę anglams.

Pražangų suminis mažiau < 29.5 (koef. 1.85). Statymas – 30 Lt.


Anglai čempionate prasižengia nedaug. Italai taisykles pažeidžia dažniau, tačiau toli gražu neprilygsta toms komandoms, kurioms neleistinai stabdyti žaidimą yra gero tono ženklas. Prisiminus Anglijos rinktinės žaidimą antrame aukšte, Italijos futbolininkų motyvacija prasižengti dar labiau sumažėja.

Anglija – Italija laimės Anglija (koef. 2.85). Statymas – 30 Lt.


Jau esu rašęs, kad mano širdis priklauso Anglijai. Todėl, nors protas šįkart sako, kad kur kas realiau yra statyti už lygiąsias, širdžiai neįsakysi.

John Terry pelnys įvartį (koef. 10.00). Statymas – 10 Lt.


Pora kartų man sėkmė nusišypsojo atspėti tokius įvykius. Be to, du anglų gynėjai įvarčius jau mušo. Kodėl nepasižymėjus ir “Chelsea” kapitonui? Tam tereikia “standartų” ir kampinių. Įvartį, įvartį!