Naujienos trumpai: su kuo pusfinalyje nori susitikti Lahmas, Balotelli santykiai su ateiviais ir Eusebio ligoninėje (FOTO) © Eurofootball.lt
Legendinis Portugalijos rinktinės futbolininkas Eusebio dėl širdies problemų atsidūrė vienoje iš Lenkijos ligoninių.

70-metis vyras atlieka gimtosios šalies nacionalinės ekipos ambasadoriaus pareigas, tačiau pasijuto blogai ir atsidūrė medikų globoje.

Tiesa, specialistai teigia, kad Eusebio būklė stabili, jis nejaučia skausmų.

***

Šiaurinėje Italijos dalyje, netoli Veronos, pastebėtas Mario Balotelli portretas. Gal tai - ateivių darbas?

BalotelliAP nuotr.

***

Vokietijos rinktinės kapitonas Philippas Lahmas tikina, kad Italija yra šiek tiek stipresnė nei Anglija. Su viena iš šių komandų, kurios santykius aiškinsis sekmadienio vakarą, Europos čempionato pusfinalyje susitiks vokiečiai.

"Italai yra šiek tiek stipresni, protingesni ir taktiškai stiprūs, todėl juos įveikti būtų sudėtingiau,- sakė Lahmas. - Žinoma, Anglija yra aukšto lygio ekipa, kuri dabar kur kas daugiau ginasi, tad nebūtų lengva ir prieš ją."

***

Prancūzijos rinktinės treneris Laurentas Blancas artimiausiu metu sės prie derybų stalo su šalies futbolo federacijos vadovais.

2010 metais darbo ėmęsis specialistas, kurio sutartis baigė galioti, pasiekė Europos čempionato ketvirtfinalį, tačiau jame prancūzai pralaimėjo Ispanijai.

Blancas yra siejamas su Londono "Tottenham" klubu.