Gandai ir faktai: Giroud matuojasi "Arsenal" marškinėlius, "Man City" ieško puolėjo, Kaka ateitis - miglota © Eurofootball.lt
Europos klubai toliau rikiuoja gretas kitam sezonui, tad "EuroFootball.lt" portale pateikiame gandus ir faktus iš futbolo rinkos.

***

"Man City" norėtų įsigyti vieną iš šių puolėjų: "Napoli" atstovaujantį 25 metų Edinsoną Cavani arba metais vyresnį Madrido "Atletico" lyderį Radamelį Falcao. ("Metro")

***

Tiesa, Cavani jau atmetė galimybę keltis į Turino "Juventus": "Nieko apie tai nežinau, noriu likti Neapolyje." ("Corriere dello Sport")

***

Kaka tėvas derasi dėl sūnaus sugrįžimo į "Milan" klubą. Šiuo metu 30-metis brazilas atstovauja Madrido "Real", tačiau retai patenka į pagrindinę sudėtį. ("O Globo")

***

"Liverpool" puolėją Craigą Bellamy norėtų susigrąžinti Anglijos antrosios lygos "Cardiff" ekipa. ("The Sun")

***

"Malaga" bei "Liverpool" akiratyje atsidūręs Bojanas Krkičius tikina ir kitą atstovausiąs "Roma" klubui. "Tai - geriausias pasirinkimas man. Esu labai patenkintas pirmaisiais metais Italijoje",- sakė 21 metų puolėjas. ("Sporting Life")

***

Olivier Giroud jau šią savaitę turėtų tapti Londono "Arsenal" nariu. Prancūzijos rinktinės puolėjas praėjusį sezoną atstovavo "Montpellier" klubui. (Įvairūs)

***

OFICIALU: Austrijos čempioną "Salzburg" klubą papildė trys patyrę specialistai: trenerio pareigas nuo šiol eis Rogeris Schmidtas, sporto direktoriaus - Ralfas Rangnickas, o tarptautinio bendradarbiavimo padaliniui vadovaus Gerardas Houllier.

***

"Roma" už maždaug 5 milijonus eurų išpirko likusius 50% teisių į jauną puolėją Fabio Borini iš "Parma" klubo. "Serie A" pirmenybėse 21 metų futbolininkas praėjusį sezoną pelnė devynis įvarčius. (Įvairūs)

***

Septyniolika įvarčių praėjusį sezoną Anglijos "Premier" lygoje "Blackburn" klubui pelnęs puolėjas Yakubu keliasi į Kiniją, kur vilkės "Guangzhou R&F" marškinėlius. Jo alga sieks net apie 9 milijonus dolerių per metus. (BBC)