LFF prezidento posto nesieksiantis Varanavičius: laikas naujiems LFF vadovybės rinkimams © Eurofootball.lt
Liutauras Varanavičius neigia žiniasklaidoje pasirodžiusius pranešimus, esą jis gali sugrįžti į Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento postą.

Šią savaitę paaiškėjo, kad dabartinis LFF vadovas Julius Kvedaras, kuris šių metų pavasarį pakeitė būtent Varanavičių, yra patekęs į teisėsaugininkų akiratį dėl galimo UEFA skiriamų lėšų grobstymo. Anot "Lietuvos ryto", su nusikalstamu pasauliu siejamas Kvedaras teismo yra nušalintas iš pareigų net pusei metų.

"Savo poziciją dėl vadovavimo Lietuvos futbolo federacijai aš pareiškiau dar šių metų pavasarį pasitraukdamas iš kovos dėl LFF prezidento posto ir jos nekeisiu",- išplatintame pranešime rašo Varanavičius.

Buvęs LFF prezidentas taip pat ragino futbolo bendruomenę spręsti kilusias problemas: "Manau, kad šios savaitės įvykiai rodo, jog atėjo laikas šaukti naujus LFF vadovybės (tiek LFF prezidento, tiek LFF Vykdomojo komiteto) rinkimus, todėl nuoširdžiai linkiu futbolo bendruomenei ryžto ir stiprybės siekiant demokratiškų rinkimų bei vienybės skiriant naujus vadovus, kurie norėtų ir galėtų dirbti Lietuvos futbolui."