Graikijos rinktinės treneris: Lietuva - pavojingesnė nei Latvija (numanomos sudėtys) © Eurofootball.lt
Graikijos rinktinės treneris Fernando Santosas prisibijo Lietuvos nacionalinės ekipos, su kuria jo auklėtiniai antradienį žais pasaulio čempionato atrankos turnyro G grupės mačą Pirėjuje.

Savaitgalį graikai Rygoje 2-1 įveikė mūsų kaimynę Latviją, tačiau Lietuvą laiko pajėgesne varžove.

"Sprendžiant iš to, ką mačiau, lietuviai žaidžia panašiai, kaip latviai, bet yra pavojingesni,- sakė Santosas. - Tai komanda, kuri moka greitai kontratakuoti - tokių futbolininkų yra keturi ar penki. Todėl privalome būti susikoncentravę ir pasirengę reikiamu metu apsiginti."

Ir tęsė: "Privalome kontroliuoti žaidimą ir turėti iniciatyvą. Džiaugiuosi, kad per pastaruosius dvejus metus tapome ekipa, kuri nori žaisti su kamuoliu, kurti progas ir įmušti įvarčius. Žinoma, mums trūks traumuoto George'o Samaraso, tačiau joks individualus žaidėjas nėra svarbesnis nei komanda. Rasime sprendimą."

Paklaustas kaip vertina Lietuvos rinktinės atstovų žodžius, kad grupės favoritė yra Bosnija ir Hercegovina, specialistas teigė: "Tai turėtų mus dar labiau įkvėpti viską įrodyti aikštėje. Turime atiduoti visą save, o kokiu įvarčių skirtumu laimėsime nėra svarbu."

Prognozuojama Graikijos rinktinės startinė sudėtis:

Kernezis; Torosidis, Spyropoulos, Kyriakos Papadopoulos, Papastathopoulos; Tziolis, Katsouranis; Maniatis, Fortuna; Gekas, Konstantinos Mitroglou;

Prognozuojama Lietuvos rinktinės startinė sudėtis:

Karčemarskas; Klimavičius, Žaliūkas, Kijanskas, Andriuškevičius; Šemberas, E.Česnauskis, R.Radavičius, S.Mikoliūnas, G.Vičius; Šernas;