Anglijoje - lengvos "Man City" bei "Chelsea" futbolininkų pergalės (FOTO, VISŲ MAČŲ VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį sužaistose Anglijos "Premier" lygos VII turo rungtynėse lengvas pergales savų žiūrovų palaikomi šventė "Man City" ir Londono "Chelsea" futbolininkai.

Čempionų

Richardso sugrįžimas (PA nuotr.)

titulą ginantys Roberto Mancini auklėtiniai rezultatu 3-0 įveikė "Sunderland" ekipą, kuriai tai buvo pirmasis sezono pralaimėjimas.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė įvartį pelnęs bei rezultatyvų perdavimą atlikęs Aleksandaras Kolarovas. Kelią į varžovų vartų tinklą taip pat rado Sergio Aguero ir Jamesas Milneris.

Verta pastebėti, kad į "Man City" rikiuotę sugrįžo Micah Richardsas, o Joe Hartas pirmą kartą išlaikė savo vartus sausus.

Turnyrinėje lentelėje pirmaujantys "mėlynieji" greitai atsitiesė po ankstyvo nokdauno ir "Stamford" Bridge" stadione 4-1 pamokė "Norwich" vienuolikę.

Į Granto Holto tikslų smūgį 11 minutę netrukus rezultatyviai atsakė Fernando Torresas. Dar iki pertraukos "Chelsea" komandai persvarą sukrovė Frankas Lampardas ir Edenas Hazardas, o oponentų triuškinimą 76 minutę baigė Branislavas Ivanovičius.

Vėlyvajame vakaro sostinės derbyje "Arsenal" ekipa priešininkų aikštėje 3-1 nugalėjo "West Ham" komandą ir pakilo į penktąją pirmenybių poziciją.

"Wigan" - Liverpulio "Everton" dvikova baigėsi lygiosiomis 2-2.

Rezultatai / Lentelė / Video:





MCI 3 - 0 SUN:



SWA 2 - 2 RDG:



WBA 3 - 2 QPR:



WIG 2 - 2 EVE:



CHE 4 - 1 NOR:



WHU 1 - 3 ARS: