Agentas: Cavani sutinka pradėti derybas su "Arsenal" ir "Liverpool" © Eurofootball.lt
"Napoli" puolėjas Edinsonas Cavani sutiko pradėti derybas su Londono "Arsenal" ir "Liverpool" vadovais dėl galimo perėjimo į vieną iš šių ekipų, praneša "Daily Express".

Urugvajiečio agentas Claudio Annelucci prasitarė, kad jo klientas norėtų rungtyniauti Anglijos čempionate bei artimiausiu metu gali pereiti į vieną iš "Premier" lygos klubų.

"Pirmiausia Cavani sutiko derėtis su "Liverpool" ir "Arsenal". Ne paslaptis, kad Edinsonas norėtų žaisti Anglijoje – tai viena iš jo didžiausių svajonių", – kalbėjo futbolininko agentas.

"Kanonierių" strategui Arsene'ui Wengerui buvo pažadėta nemaža suma naujiems žaidėjams įsigyti, po to kai klubas pasirašė 150 milijonų svarų sterlingų vertės partnerystės sutartį su "Emirates" avialinijų kompanija.

Tuo tarpu "Liverpool" treneris Brendanas Rodgersas norėtų padidinti savo turimų puolėjų skaičių ir "Napoli" bei Urugvajaus nacionalinės rinktinės narys yra vienas iš klubo taikinių artimiausio perėjimų lango metu.

Cavani įvarčių sąskaita Italijoje įspūdinga: nuo 2010-ųjų metų futbolininkas aikštėje pasirodė 81-ame mače ir kamuolį į varžovų vartus siuntė 57 kartus.