Thiago ir Adriano grįžo į rikiuotę, tačiau traumą patyrė Davidas Villa © Eurofootball.lt
"Barcelona" stovykloje - ir geros, ir prastos žinios.

Šeštadienį Katalonijos ekipos medikai paskutinį kartą patikrino gynėjo Adriano ir saugo Thiago sveikatą bei leido abiem futbolininkams žaisti visa jėga.

Jie įtraukti į preliminarią "Barcelona" paraišką sekmadienį įvyksiančioms Ispanijos čempionato rungtynėms su Valensijos "Levante". Thiago į rikiuotę grįžta po du mėnesius trukusios kelio traumos gydymo, o Adriano "Primera" pirmenybių dvikovoje su Vigo "Celta" buvo pasitempęs kojos raumenį ir nežaidė nuo lapkričio pradžios.

Tačiau šeštadienį vykusioje rytinėje treniruotėje kulkšnį suskaudo "Barcelona" puolėjui Davidui Villai, tad Katalonijos ekipos strategas Tito Vilanova nusprendė neregistruoti žaidėjo sekmadienio rungtynėms ir leisti jam pailsėti.

Pratybų metu metu nesunkią traumą taip pat patyrė Victoras Valdesas, kuriam sumušta kairės kojos blauzda, tačiau vartininkas, pasak trenerio, žaisti su "Levante" tikrai galės.

Minėtam mačui Vilanova iš viso pakvietė rengtis 20 futbolininkų, kurių tarpe yra "Barcelona B" vartininkas Oieras Olazabalis ir puolėjas Cristianas Tello.