Madrido "Atletico" treneris Simeone: Mourinho yra nugalėtojas © Eurofootball.lt
Vyriausiasis Madrido "Atletico" treneris Diego Simeone gyrė to paties miesto komandos strategą Jose Mourinho ir tikino, kad portugalas nusipelno didžiulės pagarbos.

Pastaruoju metu J.Mourinho susilaukia žiniasklaidos bei gerbėjų kritikos dėl prasto "Real" demonstruojamo žaidimo, tačiau D.Simeone yra įsitikinęs, kad karališkojo klubo treneris nepaisant šį sezoną prasto rezultato yra vienas geriausių pasaulyje.

"Esu sužavėtas Jose Mourinho. Jis yra nugalėtojas ir tai įrodė visam pasauliui. Aš esu kalbėjęs su juo dar tuomet, kai jis treniravo Milano "Inter". Jis yra puikus treneris", - tvirtino 42-ejų specialistas.

Tačiau D.Simeone, nors ir mano, kad portugalų specialistas yra vienas geriausių trenerių, vis tiek tiki, kad šeštadienį jo vadovaujama "Atletico" komanda yra pajėgi įveikti "Los Blancos" vienuolikę.

"Visi futbolo specialistai ir gerbėjai yra sužavėti šį sezoną mūsų komandos rezultatais. Šeštadienį mūsų laukia neeilinis mačas – susitiksime su pačiais Ispanijos čempionais, tačiau mes esame pajėgūs nugalėti šią komandą", - užbaigė Simeone.

Priminsime, kad Madrido derbis vyks "Santiago Bernabeu" tvirtovėje, 23 valanda Lietuvos laiku.