"Valencia" iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido Pellegrino © Eurofootball.lt
„Valencia“ klubo vadovai po triuškinančiai pralaimėtų Ispanijos čempionato rungtynių atleido vyriausiąjį trenerį Mauricio Pellegrino.

„Los Che“ šeštadienį vykusios rungtynėse rezultatu 5 – 2 nusileido San Sebastiano „Real Sociedad“ futbolininkams, todėl klubo vadovai neiškentė ir atleido strategą.

Pellegrino, praeityje gynęs klubo garbę kaip futbolininkas, „Valencia“ vairą iš Unai‘aus Emery perėmė praeito sezono pabaigoje ir sugebėjo atvesti ekipą į Čempionų lygos atkrintamųjų varžybų etapą.

Nepaisant gero pasirodymo žemyno pirmenybėse, vietos čempionate „šikšnosparniai“ užima tik 12-ąją vietą, o per pastarąsias dvejas rungtynes ekipa praleido net 9 įvarčius. Tai privertė komandos vadovus imtis veiksmų.

Prezidentas Manuelis Llorente oficialioje klubo svetainės Twitter paskyroje rašė: „Keitėmės nuomonėmis, diskutavome ir priėmėme sprendimą atleisti Pellegrino“.

Kaip vienas iš kandidatų perimti komandos vairą įvardijamas dar praeitą sezoną ekipą treniravęs ir neseniai iš Maskvos „Spartak“ vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Unai‘us Emery.