R.Berankis meta iššūkį Lietuvos futbolo rinktinei © Eurofootball.lt
Kas per 2013 metus pasaulio reitinge pakils aukščiau – tenisininkas Ričardas Berankis ar Lietuvos futbolo rinktinė? Būtent tokį neįprastą statymą į savo pasiūlą įtraukė lažybų bendrovė „TonyBet“.

Favoritas – R.Berankis. Geriausias Lietuvos tenisininkas ATP reitinge šiuo metu yra 113-as, bet neslepia ambicijų sugrįžti į pirmąjį šimtuką. Norintiems statyti už R.Berankį, siūlomas 1,65 koeficientas.

Atspėję, kad futbolo rinktinė R.Berankį aplenks – išloštų daugiau, mat siūlomas koeficientas už Csaba Laszlo auklėtinius – 2,20. Lietuvos futbolininkai FIFA reitinge dar rugpjūtį buvo 85 vietoje, bet lapkritį nukrito į 119 poziciją. Šiuo metu rinktinė 116 vietoje.

„Mes, kaip ir visi Lietuvos žmonės, labai mėgstame tiek Ričardą Berankį, tiek Lietuvos futbolo rinktinę. Šiemet mūsų geriausiam tenisininkui ir futbolininkams buvo ne patys geriausi laikai, todėl siūlydami tokias lažybas norime paskatinti juos dar labiau siekti gerų rezultatų, o tuo pačiu patikrinti lietuvių tikėjimą bei palankumą vienai ar kitai šio pasiūlymo pusei“, – kalbėjo lažybų bendrovės „TonyBet“ vykdantysis direktorius Vytautas Kačerauskas.