S.Giovinco: norėčiau baigti karjerą vilkėdamas "Juventus" marškinėlius © Eurofootball.lt
Turino "Juventus" puolėjas Sebastianas Giovinco neskuba su klubu pasirašyti naujos sutarties, tačiau norėtų pasilikti iki karjeros pabaigos.

Italo kontraktas galioja iki 2015 metų, o ir pats žaidėjas po dviejų metų praleistų "Parma" vienuolikėje yra patenkintas savo dabartine padėtimi sugrįžus į "Juventus"

"Normalu, kai persikėlęs į kitą klubą privalai įrodyti savo vertę. Būtent tą aš dariau vilkėdamas "Parma" ekipos marškinėlius, bet dabar esu "Juventus" žaidėjas ir noriu likti čia ilgam".

"Neverta skubėti pasirašinėti naujos sutarties, bet galiu patikinti, jog "Juventus" yra tai ką geriausio aš galiu gauti ir mano vienintelis noras - likti šioje komandoje. Sausio mėnesį man sukaks 26 metai, kodėl aš turėčiau galvoti apie perėjimą kažkur kitur?", - klausia puolėjas.

Daug kas abejojo puolėjo galimybėmis sėkmingai rungtyniauti "Juventus", bet jis išsklaidė visas kritikų abejones savo geru žaidimu.

"Vien techninės galimybės žaidėjui nėra svarbiausias komponentas. Tu turi pristaikyti prie komandos, turi būti rimtas, bei gerbti tau pateikiamas taisykles. Be visa to padeda ir ryžtingas bei stiprus charakteris," - tikino puolėjas.

"Visiškai normalu, jog elitiniame klube rungtyniaujantį žaidėją slegia milžniškas spaudomas. Be to, kritika yra žaidimo dalis".

"Antonio Conte manimi pasitiki ir tai yra labai svarbu. Kita vertus, treneris yra visada pasiruošęs palaikyti savo žaidėjus," - pagyromis A. Contei interviu užbaigė S. Giovinco.

"Atominė skruzdėlė" per 16 Italijos čempionato mačų pelnė 5 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus, o UEFA Čempionų lygoje pasižymėjo du kartus.