Wengeras patvirtino perėjimų lango ketinimus: aš būsiu užsiėmęs © Eurofootball.lt
Londono „Arsenal“ klubo strategas Arsene‘as Wengeras patvirtino, kad sausio futbolininkų perėjimų lango metu bus užsiėmęs bandydamas stiprinti komandos gretas.

„Kanonieriai“pastarosiomis savaitėmis buvo siejami su keletu žaidėjų, o prieš šeštadienį vyksiančias rungtynes tarp Londono ekipos ir „Newcastle“ klubo „Arsenal“ treneris atskleidė, kad nori įsigyti futbolininkų, kurie sustiprintų komandą iškart.

„Taip, aš būsiu užsiėmęs. Nesakysiu pavardžių, nes jūs, žiniasklaida, patys jas susirandat. Galime užimti Čempionų lygos vietą ir su tuo, ką turime, tačiau bandysime stiprintis. Vis dėlto, ne visada įmanoma rasti parduodamų žaidėjų, kurie pagerintų mūsų žaidimą“, - per spaudos konferenciją dėstė prancūzas.

„Norime žaidėjų, kurie duotų naudos jau dabar, tačiau kartais juos surasti yra nelengva. „Manchester United“ įsigijo Robiną van Persie už 24 milijonus svarų, nors jam jau 29-eri. Jie turi skautų visame pasaulyje, todėl nemanykite, kad jie tiesiog atėjo pas mane ir nusipirko puolėją. Jie ieškojo ir kitur, tačiau nėra lengva rasti aukščiausios kokybės žaidėją, kuris sustiprintų „Premier“ lygos grandą“, - tęsė Wengeras.

Strategas taip pat pareiškė, kad yra pasiruošęs paleisti futbolininkus, kurie negauna žaisti, tačiau tuo pačiu atmetė kalbas, kad Andrėjus Aršavinas jau viena koja yra „Reading“ klube.

„Ne, negavau jokio skambučio iš „Reading“. Jeigu jis ras sprendimą, kuris jį tenkins, mes būtinai tai apsvarstysime“, - teigė prancūzas.