Anglijoje pergales iškovojo abi Mančesterio ekipos (3 VIDEO) © Eurofootball.lt
Šeštadienį buvo žaidžiamos septynerios Anglijos „Premier“ lygos XX-ojo turo rungtynės.

„Old Trafford“ stadione susitiko kol kas pirmojo vietoje užtikrintai žygiuojanti „Manchester United“ ir „West Bromwich“ ekipa. Sero Alexo Fergusono auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 2-0 nugalėjo svečius.

„Raudonieji velniai“ į priekį įsiveržė jau 9-ąją rungtynių minutę, kai įvartį į savus vartus pelnė vidurio gynėjas Gareth‘as McAuley‘us. Pergalę užtikrinusį įvartį 90-ąją minutę pelnė po keitimo pasirodęs Robinas van Persie.

Kitose rungtynėse susitiko „United“ ekipai į nugarą alsuojanti „Manchester City“ ir „Norwich“. Rezultatyvioje dvikovoje, pirmojo kėlinio pabaigoje likę 10-yje „miestiečiai“ sugebėjo iškovoti pergalę 3-4. Anglijos čempionų gretose pasižymėjo kartą Sergio Aguero ir du kartus Edinas Džeko. 67-ąją minutę „Norwich“ vartininkas Markas Bunnas apmaudžiai įsimušė sau į vartus.

Sanderlande susitiko vietos „Sunderland“ ir Londono „Tottenham“ ekipos. Minimalią pergalę rezultatu 1-2 iškovojo Andre Villas-Boaso auklėtiniai. Aikštės šeimininkai šiame susitikime buvo įsiveržę į priekį, tačiau Carloso Cuellaro į savus vartus ir Aarono Lennono įvarčiai lėmė „Spurs“ pergalę.

Rezultatai / Lentelė / Video:







UNITED 2-0 WBA



NORWICH 3-4 CITY



SUNDERLAND 1-2 TOTTENHAM