S.Rosellis mano, jog T.Vilanova vėl dirbs su "Barcelona" po 3 savaičių © Eurofootball.lt
"Barcelona" klubo prezidentas Sandro Rosellis tikisi, jog vyriausiasis treneris Tito Vilanova netrukus vėl stos prie komandos vairo.

44 metų strategui gruodžio viduryje atlikta pakartotinė gerklės operaciją, kurios metu pašalintas nedidelis atsinaujinęs vėžinis auglys.

Katalonijos ekipos trenerio dar laukia mažiausiai šešių savaičių chemoterapijos kursas, tačiau medikai jau anksčiau prognozavo, kad T. Vilanova galės derinti gydymo procesą ir darbą su žaidėjais.

Operacija pavyko sėkmingai ir jokių komplikcijų nekilo, tad S. Rosellis nestokoja optimizmo.

"Aš viliuosi, kad Tito vėl galės vadovauti komandai po 15-20 dienų, tačiau visi mes puikiai suvokiame, kad svarbiausias dalykas dabar yra trenerio sveikata, o futbolas - tik antraeilis dalykas. Manau, kad jis sugebės suderinti darbą su gydymu. T. Vilanovai bus suteikta daugiau poilsio, nes darsyk noriu pabrėžti, kad jo sveikata šiuo metu yra prioritetas", - tvirtino Dubajuje viešintis Katalonijos ekipos vadovas.

Su klastinga liga kovojantį T. Vilanovą paskutinėse 2012-ųjų "Barcelona" rungtynėse pakeitė jo asistentas Jordi Roura. Jo vadovaujami Katalonijos ekipos futbolininkai išvykoje 3:1 patiesė "Valladolid" ir toliau užtikrintai pirmauja Ispanijos čempionate.