Londone – įvarčių lietus bei triuškinanti "Arsenal" pergalė prieš "Newcastle" (VIDEO) © Eurofootball.lt
Anglijos „Premier“ lygoje buvo sužaistos paskutinės šeštadienio XX-ojo turo rungtynės

„Fly Emirates“ stadione susitiko Londono „Arsenal“ ir „Newcastle“ ekipos. 10-ies įvarčių fiestoje triuškinančią pergalę rezultatu 7-3 iškovojo Arseno Wengero auklėtiniai.

Jau 20-ąją minutę savo žiūrovus nuo sėdimų vietų privertė pakilti Theo Walcottas, kuris po Luko Podulskio perdavimo nuginklavo Tima Krula, tačiau besibaigiant pirmajam kėliniui rezultatą išlygino Demba Ba.

Antrajame kėlinyje viskas prasidėjo iš pradžių. 50-ąją minutę ir vėl „Arsenal“ ekipą į priekį išvedė Alex‘as Oxlade‘as-Chamberlainas, bet varžovai nė neketino pasiduoti ir vos po devynių minučių ir vėl įsiaudrinusią „ginkluočių“ gerbėjų minią nutildė Sylvainas Marveaux‘as.

64-ąją minutę Lukas Podolskis ir vėl Londono ekipa išvedė į priekį. Vis dėlto, dar kartą kamuolį į varžovų vartus pasiuntęs Demba Ba išlygino rezultatą.

Po įnirtingų 25 antrojo kėlinio minučių, „Arsenal“ per likusį rungtynių laiką subombardavo „Newcastle“ vartus. 73-ąją minutę ir vėl į priekį savo komandą išvedė T.Walcottas. Visas viltis „šarkoms“ iškovoti šiame susitikime pergalę sužlugdė per tris minutes po keitimo pasirodžiusio Olivierio Giroud dublis.

Galutinį tašką rezultatyviame mače padėjo savo trečiąjį įvartį pelnęs anglas T.Walcottas. Per likusias teisėjo pridėtas 4 minutes nei vienai komandai 11-ojo įvarčio pelnyti nebepavyko.

Rezultatai / Lentelė / Video: