"Arsenal" pateikė 10 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už Adrianą © Eurofootball.lt
Londono „Arsenal“ klubas pateikė 10 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už Madrido „Atletico“ puolėją Adrianą Lopezą, praneša Goal.com.

Ispanas savo sutartyje turi numatytą 14,7 milijonų svarų sterlingų išpirkos sumą, tačiau „kanonieriai“ bandys nusiderėti ir įsigyti futbolininką kiek pigiau.

„Ginklininkai“ jau kurį laiką į komandą nori prisivilioti puolėjo pozicijoje žaidžiantį futbolininką, ir atrodo, kad Adrian yra pagrindinis pretendentas užimti šią vietą.

„Arsenal“ ekipa sausio mėnesį dar neteks ir į Afrikos tautų taurės turnyrą išvyksiančio puolėjo Gervinho, todėl bandys sustiprinti savo atakuojančią grandį.

Verta paminėti, kad „Arsenal“ vadybininkas taip pat susisiekė su „Barcelona“ klube žaidžiančiu Davidu Villa ir Bilbao „Athletic“ norinčiu palikti Fernando Llorente, tačiau Arsene‘as Wengeras yra linkęs pirmenybę teikti 24-erių metų A.Lopezui.

Ekipos susidomėjimas senegaliečiu „Newcastle“ ekipos puolėju Demba Ba atvėso dėl jo traumų istorijos, o Adrianas Lopezas gali rungtyniauti tiek aikštės krašte, tiek atakos smaigalyje.

Londono „Arsenal“ klubo sausis turėtų būti įtemptas: kitų klubų jau ieškosi saugas Andrėjus Aršavinas, gynėjai Sebastianas Squillaci bei Johanas Djourou, puolėjas Marouane‘as Chamakhas.

Taip pat neaiški ir Theo Walcotto, sužibėjusio šeštadienio mače su „Newcastle“ ekipa, ateitis, su kuriuo vis dar vyksta derybos dėl naujo ilgalaikio kontrakto su klubu.

„Arsenal“ klubo taikiklyje atsidūręs Ispanijos rinktinės narys „Atletico“ komandoje žaidžia nuo 2011-ųjų metų. Per šį laikotarpį sužaidė 82 rungtynes ir pasižymėjo 22 kartus.