Sausio 2 d. transferai ir gandai: "Liverpool" įsigijo D.Sturridge'ą © Eurofootball.lt
Sausio 2-ąją dieną ir toliau tęsiąsi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

(Naujiena bus reguliariai papildoma)

Jau artimiausiu metu į gimtinę rungtyniauti sugrįžtančius Alexandre Pato ir Robinho, „AC Milan“ klubas planuoja pakeisti į duetą - Didieri Drogbą bei Mario Balotellį.

***

Šiuo metu „Atalanta“ klubui priklausančio 23-ejų metų krašto saugo Ezequielio Schelotto ateitis yra miglota, nes Milano „Inter“ klubas tikisi šį žaidėją prisivilioti į savo gretas.

***

Londono „Arsenal“ atmetė pranešimus, jog prie komandos sausį prisijungs Anglijos „Championship“ lygos žvaigždė Wilfriedas Zaha. Artimiausiu metu „kanonierių“ ekipa turėtų pasirašyti naują sutartį su Theo Walcottu.

***

Madrido „Real“ klubo saugas, tačiau šį sezoną paskolintas „Liverpool“ Nuri Sahinas gali persikelti rungtyniauti į „Inter“. „Raudonųjų“ treneris B.Rodgersas neprieštarautų šioms deryboms, nes nori sumažinti klubo darbo užmokesčio išlaidas.

***

Londono „Chelsea“ klubo legendos Franko Lampardo paslaugomis ypač yra susidomėjęs Romos „Lazio“ klubas. Saugo sutartis su „mėlynųjų“ komanda baigiasi artėjančią vasarą.

***

Dėl „Marseille“ puolėjo Loico Remy įsigijimo pirmauja Anglijoje stringantis „Newcastle“ klubas. Žaidėjo paslaugomis taip pat aktyviai domisi „West Ham United“.

***

Kaip skelbia „talkSPORT“, Turino „Juventus“, Florencijos „Fiorentina“ bei Londono „Tottenham“ varžosi dėl „Roma“ puolėjo Pablo Osvaldo parašo.

***

Londono „Arsenal“ klubo gynėju Johanu Djourou intensyviai domisi „Hannover klubas“. Vokiečių ekipa norėtų šveicarą išsinuomoti iki vasaros su galimybe išpirkti jo kontraktą po sezono.

***

Milano „Inter“ gretas papildys 35-erių metų „Lazio“ ekipos kapitonas Tommaso Rocchi. Pats futbolininkas patvirtino, kad su „Nerazzurri“ pasirašys trumpalaikę sutartį su galimybe ją pratęsti.

***

Jau kurį laiką yra kalbama, kad Londono „Chelsea“ naujokas Marko Marinas ir vėl sugrįš rungtyniauti į „Bundesliga“, tačiau saugas kategoriškai atmetė šiuos pranešimus.

***

„Liverpool“ klubas ir toliau siekia pasiskolinti Keviną Gameiro, bet pats puolėjas pareiškė, jog jis nori bent iki sezono pabaigos likti PSG.

***

Madrido „Real“ klubas tikisi įsigyti dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje žaidžiantį futbolininką. Tarp pretendentų yra minimas „Man City“ priklausantis Micahas Richardsas, „Liverpool“ rungtyniaujantis Glenas Johnsonas bei Miuncheno „Bayern“ kapitonas Philippas Lahmas.

***

Kaip skelbiama, „Chelsea“ klubas pateikė 7,5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už „Newcastle“ puolėją Dembą Bą.

***

Cristiano Ronaldo ateitis Madrido „Real“ ir toliau išlieka neaiški. Puolėjas paklaustas žurnalistų apie ateitį karališkajame klube nepanoro atsakyti į šį klausimą, tik tikino, kad jam šiuo metu reikia galvoti tik apie artimiausias rungtynes.

***

Italijos žiniasklaida paskelbė, jog „Napoli“ iki šios savaitės pabaigos turėtų susitarti su „Undinese“ dėl Pablo Armero nuomos sutarties.

***

Šią vasarą Turino „Juventus“ palikęs Alessandro Del Piero gali palikti Australijoje rungtyniaujantį „FC Sydney“ klubą, nepaisant galiojančio kontrakto. Spėjama, kad italas ir vėl panoro save išbandyti stipresnėje lygoje bei komandoje.

***

OFICIALU: „Liverpool“ klubas savo interneto svetainėje patvirtino, jog pasirašė ilgalaikę sutartį su „Chelsea“ puolėju Danieliu Sturridge. Kol kas perėjimo suma nėra atskleidžiama.

OFICIALU: „Sevilla“ įsigijo jaunąjį „Vojvodina“ puolėją Miroslavą Stevanovičių. Bosnis jau šiandien turėtų praeiti medicininę peržiūrą.

OFICIALU: „Manchester United“ klubą neseniai papildęs Angelo Henriquezas keliasi į "Wigan Athletic", kur rungtyniaus iki sezono pabaigos.

OFICIALU: „Atalanta“ ekipos kairiojo krašto gynėjas Federico Peluso šiuo metu Turine tikrinasi sveikatą. Su žaidėju „Juventus“ pasirašys pusmečio nuomos sutartį su galimybe išpirkti kontraktą.