Sausio 3 d. transferai ir gandai: "Man City" yra arti susitarimo su E.Cavani © Eurofootball.lt
Sausio 3-ąją dieną ir toliau tęsiąsi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

(Naujiena bus reguliariai papildoma)

„Manchester City“ pirmauja lenktynėse dėl „Napoli“ bei Urugvajaus rinktinės žvaigždės Edinsono Cavani parašo. Pranešimus patvirtino ir pats žaidėjo agentas.

***

Turino „Juventus“ atrodo nori kaip reikiant pasistiprinti. Pasirodė pranešimų, jog Italijos čempionai tikisi įsigyti „Liverpool“ puolėją Luisą Suarezą bei „Barcelona“ narį Alexį Sanchezą.

***

„Milan“ susitiko parduoti „Corinthians“ klubui brazilą Alexandro Pato, skelbia žaidėjo agentas. Taip pat yra minima, kad Robinho turėtų sugrįžti į gimtinę.

***

Ispanijoje stringantį „Valencia“ papildys Madrido „Getafe“ vartų sargas Jordi Codina, klubą turėtų palikti Vicente Guaita.

***

„Liverpool“, „Everton“ bei „Hamburg“ domina galimybė prisivilioti Paryžiaus „Saint-Germain“ puolėją Guillaume Hoarau, tačiau Kinijos klubas „Aerbin“ yra arti susitarimo su žaidėju.

***

Europos grandų medžiojamas „AS Roma“ puolėjas Pablo Osvaldo taip pat pateko į „Milan“ komandos akiratį.

***

Jau kurį laiką Londono „Chelsea“ saugo Franko Lampardo ateitis yra miglota. Pranešama, kad Milano „Inter“ yra arti susitarimo su veteranu.

***

Šį sezoną Anglijoje sublizgėjęs „Swansea“ atakų lyderis Michu patraukė Rusijos klubų dėmesį. Manoma, jog tai Sankt Peterburgo „Zenit“ bei „Anzhi“.

***

Gelzenkircheno „Schalke“ saugas Lewis Holtby jau šį mėnesį gali persikleti į „Arsenal“ arba „Tottenham“. Lenktynėse dėl šio žaidėjo pirmauja Andre Villas-Boaso vadovaujama ekipa.

***

Kaip skelbiama, „Milan“ pateikė 10 milijonų eurų pasiūlymą už Bremeno „Werder“ krašto saugą Marko Arnautovičių.

***

Rusijos rinktinės bei Londono „Arsenal“ narys Andrėjus Arshavinas yra arti susitarimo su Eindhoveno „PSV“. Olandijos ekipa norėtų puolėją pasiskolinti iki šio sezono pabaigos.

***

Arsene‘as Wengeras patvirtino, jog vėl pradėjo derybas dėl naujos sutarties su Theo Walcottu. Prancūzų strategas teigia, kad šis sprendimas „Arsenal“ ekipai pasiteisins.

***

„Juventus“ ekipai, atrodo ir toliau padės patyręs vartų sargas Gianluigi Buffonas. Italijos gigantai artimiausiu metu pratęs sutartį su veteranu. Kol kas nėra aišku būsimo naujojo kontrakto trukmė.

***

Londono „Queens Park Rangers“ klubą dominantis „Liverpool“ žaidėjas Joe Cole‘as vis dėlto, pasirinko „West Ham United“. Šiuo metu anglas atlieka medicininį patikrinimą.

***

„Athletic Bilbao“ klubas davė leidimą puolėjui Fernando Llorentei pradėt derybas su „Juventus“ dėl persikėlimo į Italiją ateinančią vasarą.

***
„Juventus“ ir „Fiorentina“ pasiruošę suremti ginklus dėl „Villarreal“ puolėjo Giuseppes Rossi parašo. Italo kaina šiuo metu nesiekia 5 mln. eurų.

***

OFICIALU: „Manchester United“ klubas patvirtino, jog iki sezono pabaigos „Rio Ave“ išsinuomoja portugalą Bebe.

OFICIALU: Italijoje stringantis „Cagliari“ pratęsė dar vieneriems metams sutartį su 33-ejų metų komandos kapitonu Danieliu Conti.

OFICIALU: „Juventus“ klubas iki sezono pabaigos išsinuomojo kairiojo krašto gynėją Federico Peluso iš „Atalanta“ klubo. Turino ekipa turės galimybę išpirkti futbolininko kontraktą.

OFICIALU: Po ne itin sėkmingo nuomos laikotarpio į „Chelsea“ gretas iš „West Ham“ grįžta saugas Yossi Benayounas.

OFICIALU: Kontraktą su „Everton“ ekipa pratęsė 30-ies metų Anglijos rinktinės centro gynėjas Philas Jagielka. Naujoji sutartis baigs galioti 2017-aisiais metais.

OFICIALU: „Stoke City“ klubas paskelbė, jog pasirašė naują penkerių su puse metų sutartį su gynėju Ryanu Shawcrossu.

OFICIALU: Šį sezoną Prancūzijoje puikiai žaidžiantis „Marseille“ klubas įsigijo „Valenciennes“ atakuojantį saugą Fouedą Kadirą.