"Liverpool" strategas B.Rodgersas: Suarezas – mūsų L.Messi © Eurofootball.lt
„Liverpool“ strategas Brendanas Rodgersas negailėjo pagyrų komandos lyderiui Luisui Suarezui po pergalingų rungtynių prieš „Sunderland“ ekipą.

„Raudonieji“ trečiadienį vakare nepaliko vilčių savo priešininkams ir nugalėjo juos rezultatu 3 – 0. Urugvajietis pasižymėjo dubliu.

„L.Suarezas šios rungtynėse žaidė fantastkiškai. Savo gudrumu jis neįtikėtinais būdais susikuria daug erdvių aikštėje“, - pagyrų puolėjui negailėjo treneris.

„Tai puolėjas, kuriam reikia žaisti du ar tris kartus per savaitę tam, kad jis būtų geriausioje formoje. Jam vieno mačo neužtenka. Ir rezultatus mes matome – jis niekada nenustoja „arti“ aikšteje. Kaip ir L.Messi, Suarezas yra komandos žaidėjas, kuris dirba kiekvieną dieną“, - gražiais epitetais L.Suarezą žarstė B.Rodgersas.

„Jis negauna traumų, o kai išeina į aikštę, atlieka tai ką reikia.Kai tik kamuolys pajuda, jis susiranda erdvių. L.Suarezas turi nuostabų talentą ir bus įdomu pamatyti, kaip viskas toliau jam klostysis“, - užbaigė strategas.

Nuo 2011-ųjų metų pradžios, kuomet iš „Ajax“ ir persikėlė į Angliją, L.Suarezas visuose turnyruose vilkėdamas „Liverpool“ marškinėlius spėjo pasižymėti 39 kartus.