Sausio 5 d. transferai ir gandai: "Arsenal" tęsia derybas dėl Davido Villos įsigijimo © Eurofootball.lt
Žiemos futbolininkų perėjimų lango metu Eurofootball.lt portalas mėgins jums pateikti karščiausias naujienas ir gandus apie galimus žaidėjų persikėlimus į kitus klubus, naujas sutartis bei jau įvykusius sandorius.

(Naujiena bus nuolat papildoma)

„Arsenal“ klubas ir toliau bando atsikratyti nereikalingų žaidėjų, o pagrindiniu „kanonierių“ taikiniu šią žiemą tapo „Barcelona“ puolėjas Davidas Villa. Žaisti negaunantis ispanas šiuo metu vertinamas 16 milijonų svarų.
***
Londono „Chelsea“ ir „Manchester City“ ekipos domisi „Real“ klubo kairiojo krašto gynėju Fabio Coentrao.
***
Turino „Juventus“ klubas vasarą tikisi įsigyti „Fiorentina“ ekipos puolėją Stevaną Jovetičių. „Bianconeri“ taip pat domisi „Liverpool“ lyderiu Luisu Suarezu bei „Barcelona“ čiliečiu Alexis Sanchezu.
***
Sankt Peterburgo „Zenit“ siūlo 10 milijonų eurų už „Milan“ dešiniojo krašto gynėją Ignazio Abate.
***
„Juventus“ prezidentas B.Marotta tikisi, kad buvęs „Chelsea“ puolėjas Didier Drogba galės palikti kinijos klubą kaip laisvasis agentas ir prisijungti prie Turino ekipos.
***
„Milan“ ir „Santos“ klubai nesugeba susitarti dėl puolėjo Robinho, tad brazilas gali likti Milane.
***
PSG puolėjas Guillaume Hoarau sutiko su Kinijos klubo „Dalian Aerbin“ siūlomomis sąlygomis ir pirmadienį važiuos padėti parašo ant trijų metų sutarties. Futbolininkas atmetė „Everton“ pasiūlymą.
***
QPR klubas ruošia 8 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą „Manchester City“ klubui dėl atsarginiu tapusio centro gynėjo Joleono Lescotto įsigijimo. Vis dėlto, favoritais kovoje dėl futbolininko ir toliau laikoma „Everton“ ekipa.
***
„Wolfsburg“ klubas pradėjo derybas su Dortmundo „Borussia“ ir bandys savo komandą sustiprinti saugu Ivanu Perisičiumi. Vokietijos čempionai prašo 8,5 milijonų eurų.
***
Turkijos „Galatasaray“ klubas siūlo 3 milijonus eurų už „Everton“ centro gynėją Johną Heitingą. Prastoje formoje esantis olandas norėtų palikti „irisų“ gretas.
***
„Manchester City“ klubo strategas Roberto Mancini po kivirčo su Mario Balotelli neteko kantrybės ir tikisi kuo greičiau jį parduoti.
***
„Newcastle“ siūlo 1 milijoną svarų už „Servette“ klubo saugą Keviną Mbabu, kuriuo taip pat domisi „Manchester United“.
***
„Tottenham“ pasiruošę atiduoti Tomą Huddlestoną už 3 milijonus svarų. Futbolininką savo gretose norėtų matyti QPR ir „Fulham“ klubai.
***
„Fulham“ strategas Martinas Jolas nori, kad pagrindiniu jo vadovaujamos komandos vartininkų taptu „Roma“ klubui priklausantis Maartenas Stekelenburgas, su kuriuo treneris dirbo „Ajax“ klube.
***
Wesley Sneijderis norėtų apsivilkti „Milan“ klubo marškinėlius, tačiau „Inter“ ekipa nenori parduoti olando į vienų iš pagrindinių varžovų stovyklą.
***
„Tottenham“ pirmauja kovoje dėl „Toulouse“ saugo Moussa Sissoko ir tikisi pasirašyti sutartį, pagal kurią futbolininkas prisijungtų prie Londono ekipos ateinančią vasarą. Žaidėju taip pat domisi „Arsenal“ ir „Newcastle“ klubai.
***
„Barcelona“ klubas vis dar nežaidžiantį Ericą Abidalį nori pakeisti „Lyon“ gynėju Samueliu Umtiti, kuris, kaip ir ilgametis Prancūzijos rinktinės narys, gali žaisti tiek gynybos kairėje, tiek viduryje.
***
Harry Redknappas tikisi vėl dirbti su Nadiru Belhadj. Trenerio ir žaidėjo keliai buvo susikirtę „Portsmouth“ klube. Dabar „Al Sadd“ klube rungtyniaujančiu krašto saugu taip pat domisi „Fulham“ klubas.

***

Oficialu:Milano „Inter“ klubas pratęsė sutartį iki 2016-ųjų metų su kairiojo krašto gynėju Yuto Nagatomo.

Oficialu: „Genoa“ ekipa įsigijo „Udinese“ puolėją Antonio Floro Floresą, o mainais pardavė pusę teisių į saugą Alenxanderį Merkelį bei gynėją Masahudu Alhassaną.

Oficialu: „Marseille“ ekipą papildė „Le Havre“ vartininkas Brice‘as Samba.

Oficialu: „Arsenal“ gynėjas Johanas Djourou iki sezono pabaigos vilkės „Hannover“ marškinėlius