Italijoje – skirtingi favoritų pasirodymai (VIDEO) © Eurofootball.lt
Sekmadienio popietę Italijoje buvo sužaisti septyni „Serie A“ pirmenybių susitikimai, kuriuose netrūko įdomių rezultatų.

Milano „Inter“ klubas išvykoje buvo sutriuškintas „Udinese“ futbolininkų, kuriuos į pergalę ir vėl vedė puolėjas Antonio Di Natale, įmušęs du įvarčius. Nugalėtojų gretose taip pat pasižymėjo Luisas Murielis, o 65-ąją minutę iš aikštės buvo išvarytas „Inter“ gynėjas Juanas.

Netikėtą pralaimėjimą namuose patyrė titulą ginantys „Juventus“ futbolininkai, namie nusileidę „Sampdoria“ vienuoliktukui.

„Bianconeri“ buvo išsiveržę į priekį 24-ąją minutę po realizuoti Sebastiano Giovinco 11 metrų baudinio, o 32-ąją minutę „Sampdoria“ gynėjas Gaetano Berardi buvo išvytas iš aikštės, tačiau antrajame kėlinyje Mauro Icardi dublis atnešė pergalę svečiams.

Minimalią pergalę iškovojo „Milan“ futbolininkai, savo žiūrovų akivaizdoje įveikę „Siena“ ekipą. Įvarčius nugalėtojams pelnė Bojanas bei Giampaolo Pazzini, pasižymėjęs nuo 11 metrų atžymos. Paguodos įvartį įmušė „Siena“ puolėjas Michele Paolucci.

„Fiorentina“ futbolininkai namuose patyrė pralaimėjimą prieš „Pescara“ klubą. Į „Viola“ vartus kamuolį siuntė Jonathas bei Mervanas Celikas.

Vakarinėse rungtynėse susitiks „Napoli“ bei „Roma“ vienuolikės.

Rezultatai / Lentelė / Video:







JUVENTUS 1-2 SAMPDORIA



PARMA 2-1 PALERMO



UDINESE 3-0 INTER



FIORENTINA 0-2 PESCARA



MILAN 2-1 SIENA



GENOA 2-0 BOLOGNA