"Barcelona" siūlys naują sutartį vartininkui V.Valdesui © Eurofootball.lt
"Barcelona" netrukus ketina pasiūlyti naują sutartį pagrindiniam komandos vartininkui Victorui Valdesui bei tikisi, kad derybas pavyks baigti greitai bei sėkmingai.

Kaip praneša Katalonijoje leidžiami sporto dienraščiai "El Mundo Deportivo" ir "Sport", 30 metų V. Valdeso interesams atstovaujantis agentas Ginesas Carvajalis netrukus turėtų sėsti prie derybų stalo su "Barcelona" atstovais ir aptarti būsimo kontrakto sąlygas.

Neoficialiais duomenimis, katalonui, kurio dabartinė sutartis galioja iki 2014-ųjų vasaros, siūlomas papildomas ketverių metų kontraktas, galiosiantis iki 2018-ųjų birželio 30 dienos.

V. Valdesas pagrindinėje "Barcelona" sudėtyje rungtyniauja nuo 2002 metų, o per visą karjerą sutartys su juo jau buvo pratęstos du kartus - 2005-aisiais ir 2009-aisiais.

Tradiciškai didelėmis išpirkomis svarbiausius savo žaidėjus "šarvuojantis" Katalonijos klubas atrodo neketina daryti išimties. Dabartinė vartininko išpirka siekia 100 milijonų eurų, tačiau ją numatoma padidinti iki 150 milijonų eurų.