Sausio 9 d. transferai ir gandai: "Chelsea" įsigys "Everton" žvaigždę M.Fellaini? © Eurofootball.lt
Sausio 9-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

"Chelsea" ir toliau nori sustiprinti sudėtį. Pagrindinis taikinys - Liverpulio "Everton" saugas Marouane'as Fellaini. Už šį žaidėją "mėlynieji" ir pasiryžę sumokėti 27 milijonus eurų.

***

Los Andželo "Galaxy" klubą palikęs Davidas Beckhamas artimiausiu metu turėtų grįžti rungtyniauti į vieną iš Londono komandų. Saugas kaip pranešama, pasiūlymų sulaukė ir iš Azijos, Pietų Amerikos bei tos pačios Europos.

***

Šiuo metu Gelzenkicheno "Schalke" komandoje traumą gydosi Ibrahimas Afellay'us, tad vyriausias treneris ketina iki sezono pabaigos pasiskolinti Kijevo "Dinamo" narį Raffaelį.

***

"Arsenal" klubas neatmeta galimybės, jog Fernando Llorente gali atvykti į Londoną. A.Wengeras ir toliau ieško puolėjo pozicijoje žaidžiančio futbolininko, mat su "Barcelona" nepavyko susitarti dėl Davido Villos.

***

"Reading" nori sustiprinti klubo gretas, dėl išlikimo "Premier" lygoje. Ekipa tikisi pasiskolinti "Manchester United" puolėją Danny Welbecką.

***

"Malaga" domina galimybė parduoti saugą Jeremy Toulalaną Ispanijoje puikiai žaidžiančiai Madrido "Atletico" ekipai.

***

Buvęs Turino "Juventus" puolėjas Alessandro Del Piero jau artimiausiu metu turėtų palikti Australijos "Sydney" klubą. Italu vis dar domisi keli Europos klubai.

***

Nuri Sahinas jau šį mėnesį gali sugrįžti į Dortmundo "Borussia" gretas. Saugas pats neatmeta šios galimybės.

***

Milano "Inter" kapitonas Javieras Zanetti kalbėjo su savo tėvynainiu žaidžiančiu Romos "Lazio" klube ir gali būti, jog vartininkas Juanas Pablo Cazziro persikels į "Nerazzuri".

***

Jau kurį laiką kalbama, jog Jose Mourinho jau po šio sezono paliks Madrido "Real". Jei karališkasis klubas atleis šį trenerį, jam privalės sumokėti papildomai 10 milijonų eurų.

***

Kaip pranešama, "Newcastle" pateikė Marselio "Olympique" klubui 11 milijonų eurų pasiūlymą už Loicą Remy.

***

"Kanonierių" ekipos vyriausiasis treneris norėtų komandoje pamatyti 25-erių metų vengrą Adamą Szalai. Puolėju taip pat domisi "Borussia" ir "Wolfsburg".

***

"Manchester United" yra arti susitarimo su jaunuoju "Crystal Palace" žaidėju Wilfriedu Zaha. Pats klubas patvirtino šiuos pranešimus.

***

"Swansea" klubą ir toliau domina ispanai. Vasarą jie įsigijo Michu, o dabar panašu, jog ketina prisivilioti Sevilijos "Real Betis" saugą Jose Caną.

***

Didiero Drogba agentas patvirtino, kad "Juventus" klubas susisiekė su "Shenhua" dėl galimo afrikiečio persikėlimo į Italijos čempionų gretas.

***

OFICIALU: Kinijos "Dalian Aerbin" klubas oficialiai patvirtino, jog pasirašė trijų metų sutartį su PSG puolėju Gullaume‘ą Hoarau.