Sausio 10 d. transferai ir gandai: Madrido "Real" medžioja "Napoli" žvaigždę E.Cavanį © Eurofootball.lt
Prabėgus trečdaliui sausio mėnesio futbolininkų perėjimų langui Eurofootball.lt naujienų portalas ir toliau jums pateikia naujausius gandus apie žaidėjų persikėlimus, naujas sutartis bei įvykusius sandorius.

***
„Sevilla“ klubo prezidentas Jose Maria del Nido išskrido į Londoną derėtis dėl puolėjo Alvaro Negredo perėjimo į vieną iš šio miesto klubų. Tarp susidomėjusių – „Chelsea“ ir „Tottenham“ klubai, kuriems už ispaną tektų pakloti 14 milijonų eurų.
***
Klaasas-Janas Huntelaaras, neseniai pasirašęs naują sutartį su „Schalke“, gali palikti Vokietiją, tačiau už jį ekipa prašo 15 milijonų eurų.
***
„Napoli“ lyderio Edinsono Cavani agentas buvo Madride tam, kad aptartų galimą perėjimą į „Real“ gretas kitą sezoną, o Italijos ekipa norėtų matyti Mario Balotelli kaip E.Cavanio įpėdinį.
***
Romos „Lazio“ pasiruošę išleisti 6 milijonus už „Sao Paolo“ atraminį saugą Casemiro, tačiau pirmiausia turi parduoti nereikalingus žaidėjus, kuriems mokamos nemažos algos.
***
„Milan“ klubas bandys prisivilioti „Roma“ ekipos duetą puolėją Mattia Destro bei vartininką Maarteną Stekelenburgą. Į sandorį gali būti įtrauktas Marco Amelia.
***
„West Ham“ ir toliau ieško pastiprinimo. Šįkart „plaktukai“ nusitaikė į „Valenciennes“ gynėją Gaetaną Bongą.
***
Wesley Sneijderis atsisako keltis į „Galatasaray“ ir laukia pasiūlymo iš vieno iš didžiųjų Anglijos „Premier“ lygos klubų.
***
Po ne itin sėkmingos pirmosios sezono pusės „Liverpool“ klubas yra pasiruošęs nutraukti Nuri Sahino nuomos sutartį ir išsiųsti turką atgal į „Real“.
***
„Rayo Vallecano“ puolėju Leo Baptistao domisi „Manchester United“, „Liverpool“, „Wigan“ ir QPR klubai, kurių skautai stebėjo futbolininką per rungtynes su „Getafe“ šį pirmadienį.
***
Harry Redknappas į QPR gretas tikisi prisivilioti Williamą Gallasą. Su centro gynėju strategas bendradarbiavo „Tottenham“ klube.
***
„Arsenal“ jaunasis gynėjas Carlas Jenkinsonas gali būti išnuomotas į vieną iš „Premier“ lygos klubų.
***
Ne itin sėkmingai besiklostantis „Southampton“ klubo sezonas gali nulemti stratego Nigelo Adkinsono atleidimą iš „šventųjų“ ekipos. Tarp strategų, galinčių pakeisti Adkinsą, minimi Roberto Di Matteo ir Christianas Grossas.
***
„Newcastle“ tikisi įsigyti „Toulouse“ saugą Moussa Sissoko, kurį vilioja kiti Europos didieji klubai.
***
„Everton“ klubas Marouane‘ą Fellaini pakeistų „Wigan“ saugu Jamesu McCarthy, kuriuo taip pat domisi ir „Arsenal“. Žaidėjas vertinamas 8 milijonų svarų sterlingų suma.
***
Veteranas gynėjas Sylvainas Distinas pasiruošęs pratęsti kontraktą su „Everton“ iki 2014-ųjų metų vasaros.
***
„West Brom“ gynėjas Jonas Olssonas norėtų rungtyniauti QPR gretose. Harry Redknappui toks pirkinys atsieitų 5 milijonus svarų.
***
Miuncheno „Bayern“ nusitaikė į „Roma“ klubo puolėją Pablo Osvaldo.
***
Davidas Beckhamas savo tolimesnę karjeros kelią rinksis iš 12 klubų. Vis dar manoma, kad anglas atmestų bet kokį „Premier“ lygos pasiūlymą.
***
Oficialu: „Napoli“ išsinuomojo „Udinese“ kairiojo krašto gynėją Pablo Armero.