Sausio 11 d. transferai ir gandai: F.Torresas norėtų sugrįžti į "Liverpool"? © Eurofootball.lt
Sausio 11-ąją dieną ir toliau tęsiasi 2013-ųjų metų žiemos žaidėjų perėjimo langas, tad Eurofootball.lt portalas Jums pateikia šiandienos įvairiausius transferus ir gandus

Londono „Chelsea“ puolėjas Fernando Torresas nėra patenkintas klubo sprendimais. Ispanas pareiškė savo norą grįžti į „Liverpool“.

***

„West Ham United“ taikinyjė atsidūrė Marselio „Olympique“ narys Charlesas Kabore. Taip pat žaidėju domisi ir Londono „Queens Park Rangers“ klubas.

***

Artimiausiu metu naują sutartį su „AS Roma“ ekipa turėtų pasirašyti kapitonas Fransesco Totti. Pranešama, jog kontrakto trukmė apie 2 metus.

***

Kaip skelbia Italijos žiniasklaida, Kevinas-Prince‘as Boatengas neketina palikti „AC Milan“ klubo. Ir atakuojančiam žaidėjui yra siūloma sutartis su dar didesniu atlyginimu.

***

Miuncheno „Bayern“ klubą domina galimybė į savo komandos gretas prisivilioti Frankfurto „Eintracht“ žvaigždę Sebastianą Rode. 22-ejų metų futbolininko sutartis su dabartiniu klubu galioja iki 2014 metų.

***

Vyriausiasis PSG treneris Carlosasas Ancelotti paneigė pranešimus, jog Nicolas Anelka gali sugrįžti į „Saint-Germain“. Verta paminėti, kad prancūzas šiuo metu treniruojasi Paryžiuje.

***

„Manchester City“ vis dar tiki, kad Mario Balotelli išvyks į Milaną, nors visai neseniai, „Milan“ prezidentas Silvio Berlusconi skandalingąjį italą apibūdino, kaip „supuvusį obuolį“

***

„Newcastle“ klubas taip pat kovoja dėl „Rennes“ lyderio Yanną M‘Vila parašo. Žaidėjas yra vertinamas 10 milijonų eurų.

***

Dortmundo „Borussia“ yra pasiryžę į komandą prisivilioti „Sevilla“ puolėją Alvaro Negredo. Už ispaną Vokietijos čempionai turėtų pakloti 15 milijonų eurų.

***

Turino „Juventus“ komandoje mažai laiko gaunantis Fabio Quagliarella patraukė Vokietijos „Wolfsburg“ klubo dėmesį. Vis dėlto, „Bianconeri“ nėra linkusi parduoti puolėją.

***

OFICIALU: „Chelsea“ klubo medžiojamas „Metalist Kharkiv“ puolėjas Taisonas už 20 milijonų dolerių keliasi į Donecko „Shakhtar“.