R.Mancini paneigė kalbas apie M.Balotelli išvykimą © Eurofootball.lt
„Manchester City“ klubo strategas Roberto Mancini paneigė bet kokias kalbas apie galimą kontroversiškojo puolėjo Mario Balotelli išvykimą.

22-ejų futbolininkas jau kurį laiką siejamas su perėjimu į „Milan“ gretas, neseniai pasirodė gandų ir su kaimyniniu „Inter“ klubu, tačiau nepaisant to, komandos strategas atmetė galimybę parduoti italą.

„Tuose ganduose nėra tiesos. Man labai patinka M.Balotelli“, - kiek netikėtai atšovė R.Mancini.

Taip pat neseniai pasirodė nuotraukos, kuriose M.Balotelli komandos strategas treniruočių metu kibo vienas kitam į atlapus, todėl buvo manoma, kad R.Mancini norės atsikratyti futbolininko.

Praeitą savaitgalį M.Balotelli sugrįžo į aikštę ir po pertraukos sužaidė rungtynes FA taurėje prieš „Watford“, o šią savaitę italas sužaidė rungtynes už jaunimo komandą, kas dar labiau paskatino kalbas apie išvykimą iš „Man City“ ekipos.

„Mario žaidė už jaunimo komandą, nes jam reikėjo žaidybinės praktikos. Po 40 dienų be rungtynių, jam paprasčiausiai tai buvo naudinga. Treniruotėse jis atrodo puikiai ir tikiuosi, jog šie metai bus kitokie“, - savo sprendimą komentavo treneris.